2777
2789
عنوان

دختر بی مسئولیت من

2726 بازدید | 114 پست

سلام به همگی 

یه دختر ۱۰ ساله دارم که البته همین یه بچه 

اصلا توی هیچ کاری مسئولیت پذیر نیست

نه لباسهاش جمع میکنه

نه اتاقش مرتب میکنه

نه وسایل هاش جمع میکنه

نه مسواک میزنه

حتی از اتاق میاد بیرون چراغ خاموش نمیکنه

خوراکی میخوره پوستش رو زمین میاندازه 

توی هیچ کاری بهم کمک نمیده

حرف حرف خودشه

به شدت پرخاشگر و پرو شده 

واقعا دیونه شدم از دسش 

راه حلی دارید بگید من چه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب  اومده تو  اتاقم وسیله برداره صداش میزنم

انگار نه انگار  که کاری بهش دارم و میره بیرون

منم عصبی شدم و بهش گفتم شاید داشتم میمردم و به کمک نیاز داشتم

باز هم عین خیالش نیست

من کودکی پرخاشگر و استرسی بودم ، درمان نشدم ، الان ب شدت خودخواه و پرخاشگرم جوری ک کم کم دارم با همسرم ب مشکل میخورم حرف باید حرف من باشه و اگر نشه روزگار همسرمو دورو بریامو سیاه میکنم با بداخلاقیام. حتما دنبال درمان فرزندت برو نذار دیر بشه

ببین گلم ی روز ک دیدی ارووم بود بشین جلوش گریه بکن بگو من مادرتم خیلی خسته میشم گناه دارم پاهام درد میکنه و.... بگو بخاطر خودت میگم کار نکنی هیچی یاد نمیگیری تنبل و زشت میشی کسی باهات ازدواج نمیکنه بعد همسن هات مسخرت میکنن بگو تو دختری باید اراسته تمیز مهربون زرنگ باشی تا جذاب بشی 

😐
پرو بار اوردیش  از بچگی میزدی دهنش ادب میشد نحوه ی تربییتم اینجوریه😂

🤣

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)