خانواده شوهرم از بس که میان دهنم سرویس شده از دست شون، هفته ای یکی دو بار میان شب هم می خوابن دو تا ...
منم شرایطم مثل توعه ولی خب مال من هرروز میان واسه همین هیچوقت نمیتونم نه یه غذای دونفره درست کنم نه جشن دونفره باید همیشه یا واسه همه باشه یا واسه خودمونم نباشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم شرایطم مثل توعه ولی خب مال من هرروز میان واسه همین هیچوقت نمیتونم نه یه غذای دونفره درست کنم نه ...
ای خواهر من تقریبا ۱۴ ساله ازدواج کردم یه مسافرت تنهایی نرفتم تو همه خوشی هام و ناراحتی هام اینا حضور داشتن باز اگه خیری داشتن ناراحت نمی شدم تو همه مسائل دخالت می کنن و زهر شون رو می ریزن
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
اولا اره ولی الان که با این گرونی آدم از پس خودش هم برنمیاد چه برسه مهمون ولی چیزی نمی تونیم بگیم بلاخره پدرومادر شه اونا باید خودشون درک کنن که تو این گرونی نباید چتر شد خونه کسی تاره من روی خوش نشون نمی دم خودم دو ماه یکبار می رم ولی بازم از رو نمی رن تا منو سکته ندن ول نمی کنن
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است