2777
2789
خونه هاتون دوره از هم

نه اصلا

اتفاقا نزدیکیم

بیشتر ما میریم خونشون سر میزنیم

ماهی چهار پنج مرتبه گاهی بیشتر میریم خونشون یا با هم بیرونی طبیعتی میریم

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم به خانوادش وابسته هست

میفهممت...

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

تماس چقدر میگیرن؟ مثلا مامان خودت هرروز حرف میزنین با هم؟

مامانم اکثرا خودش روازنه تماس میگیره حال خودمو بچمو میپرسه

البته منم تماس میگیرم

با مادرشوهرم  تقریبا هفته ای یکبار

شوهرمو و مادرش بیشتر با هم درتماسن

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

خانواده شوهرم از بس که میان دهنم سرویس شده از دست شون، هفته ای یکی دو بار میان شب هم می خوابن دو تا کوچه فاصله داریم خدا ازشون نگذره خونه بزرگ و شیکی دارم ولی از چشمم افتاده دارم رو مغز شوهرم راه می رم بلکه بفروشه برم یه جای دور

البته بخاطر شغل شوهرم شهر غریب بودم می یومدن اونجا کم کمش بیست روز می موندن 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

من با خانواده شوهرم در حدی نزدیکیم که در واحد آپارتمانی مون رو که باز میکنیم خونه سون رو میبینم. 

اگر بچه م بره درو باز کنه و از خونه پدرشوهرم کسی بیاد بیرون تا ته خونمون دیده میشه.

اصلا اینجوری دوسدارم.ولی مجبورم تحمل کنم. 

خونه همدیگه هم خیلی خیلی کم میریم. دلزده شدم ازشون.

خانواده شوهرم از بس که میان دهنم سرویس شده از دست شون، هفته ای یکی دو بار میان شب هم می خوابن دو تا ...

واااای چقدر بده اینجوری . من اصلا طاقت ندارم. 

باید شام و صبحانه و پذیرایی میوه و چای و رختخواب مناسب همه رو واسشون مهیا کنی همیشه. 

خب چه کاریه. شب برنخونه خودشون بخوابن.

پدرشوهر مادرشوهرت یا بچه هم دارن؟

واااای چقدر بده اینجوری . من اصلا طاقت ندارم.  باید شام و صبحانه و پذیرایی میوه و چای و رختخوا ...

پدرشوهر مادرشوهر یه برادرشوهر مجرد هم دارم یعنی دوست دارم از دست شون به ناکجا آباد فرار کنم خیر نبین الهی

اینطور که میگی فکر نکنم دور بشیم فایده داشته باشه

اره مامانم هم همینو میگه، میگه اگه بری جای دورتر میان دو سه روز می مونن از عصبانیت سکته می کنی بچه هات یتیم میشن