2777
2789
عنوان

سونوگرافی جنین در ایلام

754 بازدید | 7 پست

سلام خواستم تجربه خودمو بگم . سونوگرافی خانم دکتر زینب برجی واقعا عالیه .

علاوه بر وقتی و دقتی که میزاره واسه سونوگرافی . اجازه ورود همراه و فیلم برداری رو میده و اینکه با سونو چهار بعدی تصویر جنین رو بهتون نشون میده و یه عکسم بهتون میده بدون هیچ هزینه ای . 

فوق العاده خوش برخورد و خوش اخلاق .

الهی مرا هزار امید است و  هر هزار تویی   

سلام عزیزم برای انومالی رفتین؟ میگن ایلام بهزادی بهترین هست من چن روز پیش زنگ زدم نوبت بده میگفت چهارشنبه الان زنگ زدم برا شنبه نوبت بده میگه یه شنبه نوبت داریم میگم شنبه ندارین میگه ساعت ۱۲ یا ۱ زنگ بزن چون معلوم نیست دکتر بیاد یا نه موندم کدوم برم سیاهیم تعریفشو شنیدم 

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید بهزادی توی ان تی جنسیت رو میگه؟

اره احتمالی میگه معمولا درست درمیاد.من نرفتم پیشش ولی از اقوام رفتن

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤
مرسی عزیزم پناه برخدا منم میرم

عزیزم انشالله همونی باشه که میخوای توکل بخدا بهزادی دیگه بهترین ایلامه