2821
2789

بچه ها، من امروز داشتم با مادرشوهرم صحبت میکردم اون هی میگفت واکسن کرونت خوب نیست،منم هی میگفتم نه بابا کی گفته، مگه ما که زدیم، چمون شد، بعد هی میگفت نه ، اینا واکسنا رو اوردند ، جمعیتو کم کنند، بعد من گفتم، حالا جمعیت کم شد؟ ما مردیم که واکسن زدیم؟

(خودش نزده واکسن)من و شوهرم زدیم

بعد مادرشوهرم، دیگه هیچی نگفت، بعدم پا شدند، رفتند

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر اهل کش دادنی. من بودم میگفتم چی بگم والا نمیدونم.

یکم احترامم خوبه که هی بحث رو باهاشون کش ندی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من کلا خیلی بدم،میاد یکی بگه، واکسن بده، من درسشو خوندم، بهش گفتم، واکسن بدتر از خود ویروس که نیست

بعد که رفتند، شوهرم، گفت چه قیافتو، همچین کردی، خیلی بد حرف زدی با مامانم

به نظر خودم بد حرف نزدم، خب یه بحث و گفتگو بود، حالا نمیدونم دلشوره گرفتم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

انقدر که این پیرا زندگی رو چار چنگولی چسبیدن حرصم در میادا 

بابا شل کنید بره دیگه

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

بد حرف نزدی ولی چه کاریه این بحث های بی سرانجام 

اولا ک ایشون مهمونه ناراحت شده

ثانیا نه شما تو ازمایشگاه تخصصی واکسن محقق هستید نه ایشون پس حرف هیچ کدوم سندیتی نداره که روش پا فشاری کنید

نه والا، سیکلم نداره

شما دکتر هستی؟ 

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱