خواهرشوهرم بدجنس و به شدت حسوده همه خواهر برادرا رو ب جون هم انداخته با این حال اخر هفته زایمانشه بچه اولش سال ۹۴ سیصد تومن پول دادیم که پول یه نیم ربع بود اونموقع الانم برای بچه اولش در حد ۳۰۰ تومن کادو خریدم براش نمیدونم برا رونما چی بدم
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هدیه ای که قراره اولین بار یه شخص تازه وارد به خانواده بدی مثلا عروس دوماد رو تو برخورد اول رونما میدن یا نوزاد براش رونما میبرن پول یا طلا یا سکه
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
برای بچه ای که تازه به دنیا اومده کادو میخرن توی سیسمونی پارتی بهش میدن
سیسمونی پارتی چیه دیگه😂
خوب اون واسه شما در چ حد واسه کادو هزینه می کنه شماهم همونقدر بدید ما اینجور موقع ها خواهر برادرا باهم هماهنگ می شیم یه مبلغی به تفاهم می رسیم همه همون قدر می دیم