2777
2789

بچها

دوست‌پسرمن همیشه میگ من تورو واسه همه‌ی عمرم میخام...میخام بگیرمت..بزاار سربازی تموم شع..قصدم جدیه من..بمون پامو اینحرفاا

بعد ازاونجایی ک من باورم نمیشه حقیقتا🥺😂وخیلیی دیراعتماد میکنم حرفاشو باور نکردم هیچوقت(اثر تاپیکای منفی وخیانت اینجا هم میتونه باشه😑😂)که دیگ هیچکسو نمیتونم باور کنم(((یکسالونیمه باهمیم)))

میگفتم بچها دیشب داشتم عکسای بچگیمو نشونش میدادم لاب لای عکسام یدونه عکس از دوران نامزدی مامانوبابام دید😂

یهووووو طوری ک عین بچها ذوق کنه گف چجااالب گفتم چی جالب گفت مامانت سفیده بایه مرد سبزه شوهرکرده

توام سفیدی میخای بامن ازدواج کنییی نگااا قسمت😐😂😂😂😂😂(دوستپسرم سبزسسس)

خودم خندم گرف ازین حرف

چطور ب ذهنش اومد وجدانن؟

نظرشما چیه؟

یسنام🦋🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حس خوبی داشت حرفش 

ولی به نظرم سنجیده رفتار کن ، این آدم هایی که خیانت می کنن جا می زنن خیلی هاشون تا لحظه قبلش داشتن قربون صدقه می رفتن

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️