2777
2789
عنوان

شوخیای بیمزه تعریف کنین

49 بازدید | 6 پست

وای بچها من یه پسرعمو دارم ۳۰ سالشه خیر سرش ولی عقلش اندازه نخودی مثلا نشستیم تو جمع فامیل شلوغ و اینا یهو در میاد به من میگه فلانی صدا میمون دربیار بعد فکر میکنه خیلی با مزه.ست آدم از خجالت آب میشه 

بقیه فکر میکنن حالا من ۲۴ ساعته نشستم واسش صدا حیوون در میارم

تاحالا اینجوری آدمایی اطرافتون بود؟؟ تعریف کنین 

با کیفیت ترین چیز تو زندگیمون درد بود :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات بودم میگفتم من بلد نیستم صدای تورو دربیارم😒

خداروشکر دو ساله ندیدمش اون موقع لال مونی میگرفتم فقط بغض میکردم نمیتونستم حرف بزنم

کسی با من شوخی بی جا نمیکنه چون میدونه جوابی میگیره که خودش کوچیک میشه.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یه همکار اقا داشتم میومد مزه بریزه  جوک های شوهر عمه ای میگفت من همینطوری پوکر نگاش میکردم 😐 ...

اه اه چقد بدممممم میاد

خداروشکر دو ساله ندیدمش اون موقع لال مونی میگرفتم فقط بغض میکردم نمیتونستم حرف بزنم

اون بیشعوریشو ثابت میکرده ناراحت نباش

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛