از بچگی متوجه تنبل بودنم شدم و در تلاش تغیر بودم یعنی توی افکارم همیشه دس به قلم میشدم برا خودم کلی برنامه ریزی میکردم اما حتی یه روزم نمیتونستم اجراشون کنم حتی یه مدت کوتاه سعی میکردم مرتب باشم و کارامو بموقع انجام بدم درسامو هم سروقتش بخونم یعنی تعادل زندگیمو دستم بگیرم ولی بعدش دوباره به حالت قبلی برمیگشتم کلا روحیات ضعیفی دارم و اعتماد به نفسمم کمه الانم ک بچه دارم اوضام خیتتر شده تنبلی بموقع انجام ندادن کارا واقعا روح و جسممو اذیت میکنه هم عذاب وجدان میگیرم هم درکل سختمه به هیچی نمیرسم عصبی میشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من برعکس توام، ده رو مشغول فرش شستن و خونه تکانی بودم،، وسط کارهام ، ۲۰ کیلو سبزی قورمه گرفتم، چند کیلو سبزی خشک گرفتم ک همش رو انجام دادم و دو بار مربا درست کردم و لواشک و قیسی و ..... واااای،همش مشغول کارم،، آخرش میگم کلی کار مونده انجام بدم
اینجوری بهتره من تا یکار انجام میدم خودمو تحویل میگیرم میگم کار کردم اذیت شدم یکم استراحت کنم ...
درک میکنم،، منم بچه کوچیک دارم ولی اصلا فرصت نشستن و استراحت ندارم،، همش خسته میشم،،، دو روزه هم دارم خونه تکانی برای خونه بابام انجام میدم، واقعا خسته ام