2777
2789
عنوان

شوهرم میره رو عصابم😑

397 بازدید | 27 پست

تازگیا میره روعصابم میخوام بزنمش

میخوام یروز نه ببینمش نه باهاش حرف بزنم ولی دلم نمیاد چیکارکنم😑

امروز منو بعدمدت ها بردغدا بیرون وقتی غذارو حساب کرد اومد بق کرد نشست هی باهاش شوخی کردم خندیدم بق بقی بود حالا قبلش خوب بودا هرچیم میگم چته هیچی نمیگه حتی نگاهمم نمیکنه

منم یکم خوردم ولی انگار داشتم خوار میخوردم همونموقع پولشو براش کارت ب کارت کردم اومدم خونه

اول اقا بهش برخورد بعد شروع کرد حرفا قشنگ زدن ولی الان اصلا دلم نمیخاد باهاش حرف بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع مالیش چطوره

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.