2777
2789
عنوان

شوهرم میره رو عصابم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خوبه براخودش خوب خرج میکنه بمن میرسه اینطوریه همه چیزش خوبه همه رفتاراش فقط اینشو نمیتونم کنار ...

نکنه دوست نداره

بنظرم بزارش خرج کنه تا یاد بگیره

پس زن گرفته چکار

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
نکنه دوست نداره بنظرم بزارش خرج کنه تا یاد بگیره پس زن گرفته چکار

از دوست داشتنش مطمعنم ولی ن فقط برامنا براخانوادشم همینجوریه براخودشم یسری خرجا مزخرف میکنه مزخرفا

از دوست داشتنش مطمعنم ولی ن فقط برامنا براخانوادشم همینجوریه براخودشم یسری خرجا مزخرف میکنه مزخرفا

قبل اراینکه سرماه پولاشو خرج کنه توخرج بزار رو دستش بگو حقوقم کم شده

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
اگر خرج میکرد باز یچیزی همین چس طمع بودنش رومخمه

حداقل توهم پولتو اصلا خرج خونه نکنی فقط خرج خودت کن

منکه همینجوریم حتی پولم بهش نمیدم بدعادت بشه

خوب کاری میکنی