2777
2789
ضرر نداره عزیزم، نگران نباش پزشکا واسه این موارد وسواس به خرج میدن الکی، منم رفتم مشکلی هم نبود شکر ...

داغون شدم بخدا از وسواس این دکترا دکترم امروز بعد انومالی واژینال هم کرد یعنی اینم از وسواسش بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر درد سونو واژینال داشتم که یادم رفت بعد انومالی رفت واژینال منم واژینال عصبیم میکنه

واسه طول سرویکس واژیناله فقط دوبار تو طول بارداریه دیگه تموم شد

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

زمانشم میگی گلم ؟ یعنی بازم هست؟

مگه نمیگی بعد انومالی انجام دادی؟همونو چک میکنن دیگه یبار اوایل بارداری یبارم با انومالی چک میکنن دیگه اخرین باره فکر کنم

خطری هم نداره ها نترس با دکترت اعتماد کن خدایی نکرده طول سرویکست پایین باشه با سونوی شکمی مشخص نیست خطر سقط زیاد میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ضرر نداره عزیزم، نگران نباش پزشکا واسه این موارد وسواس به خرج میدن الکی، منم رفتم مشکلی هم نبود شکر ...

خدارو شکر انشالله که مشکلی نباشه کاش از اول میدونستم این دکتر وسواسیه باهاش نمی رفتم شوهرم وسواسیه منو فرستاد پیش دکتر وسواسی

مگه نمیگی بعد انومالی انجام دادی؟همونو چک میکنن دیگه یبار اوایل بارداری یبارم با انومالی چک میکنن دی ...

مرسی عزیزم آره گفت می‌خوام ببینم ریسک زایمان زودرس نداشته باشی پس خداروشکر تمومه واژینال

مرسی عزیزم آره گفت می‌خوام ببینم ریسک زایمان زودرس نداشته باشی پس خداروشکر تمومه واژینال

همونه زایمان زودرس واسه طول سرویکسه

عزیزم اصلا استرس نداشته باش این روزا میگذره تا میتونی استراحت کن بخواب نینی بیاد دیگه خواب به چشات حروم میشه😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همونه زایمان زودرس واسه طول سرویکسه عزیزم اصلا استرس نداشته باش این روزا میگذره تا میتونی استراحت ک ...

ممنون گلم خدا خیرت بده راحت شدم کلی استرس دادم باشه بانوی مهربون

ممنون عزیزم پس برا همه می نویسن اکو قلبو؟

سلام عزیزم جواب اکوی شما چی بود؟آخه واسه منم نوشتن 

بعد اینکه قبل رفتن باید چه شرایطی رو رعایت کنیم؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام عزیزم جواب اکوی شما چی بود؟آخه واسه منم نوشتن  بعد اینکه قبل رفتن باید چه شرایطی رو رعایت ...

سلام عزیزم ببخشید من الان دیدم خوب بود. خداروشکر شرایط خاصی نداره قبلش