2777
2789

چجوری راضیشون کردین ؟ 

گـر نگهـدار من آنـ است کـه من میدانم‍     شیشـه را در بغل سنگ نگهـ میدارد ⁦👁️‍🗨️⁩💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دلیل خانوادت چیه؟ 

سعی کنین اونارو اوکی کنین تا دلیلی نمونه برا مخالفت 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
با اصرار زیاد ولی توصیه میکنم نکن ارزش نداره

پشیمونی الان ؟

گـر نگهـدار من آنـ است کـه من میدانم‍     شیشـه را در بغل سنگ نگهـ میدارد ⁦👁️‍🗨️⁩💙

دختر عمم اینجوری بود با سه بار خودکشی و قرص و توجه و..  راضیشون کرد الان داذه با یه دختر سه ساله طلاق میگیره متاسفانه 

چرا اجازه نمیدن خب؟ از ویژگی های مثبتش بگی چی؟ 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
من داداشم مخالف بود فعلا راضی شده مخالفتش بخاطر اختلاف سنیمون بود کاری خاصی هم نکردم خودش راضی شد

خوش ب حالت

من خیلی رک گفتم پسره رو دوست دارم وبه نظرم خیلی پسرخوبیه آخه بابام با بابای شوهرم کینه قدیمی داشتن و بیست سال قطع رابطه بودن ولی من زوری زنش شدم الآنم ازانتخابم خیلی راضیم

چرا من همیشه فکر میکنم اخرشم خوشبخت نمیشن گند میخوره توش نباید ولی اینجوری شه

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
خب دلیل خانوادت چیه؟  سعی کنین اونارو اوکی کنین تا دلیلی نمونه برا مخالفت

بیشترین دلیلشون اینه ک خانواده ها و فرهنگامون بهم نمیخوره اونا ترکن مامانم میگه سختت میشه