2777
2789
عنوان

کسایی ک خانوادشون راضی ب ازدواج با همسرشون نبودن

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 49 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با خانوادت با منطق صحبت کن حالا اگر خدایی نکرده معتاد بود یا دزد بود یا... حق داشتن ولی حیف دو عا ...

نه معتاد و دزد نیست 😂

با هم دوستیم نزدیک ۴ ساله 

گـر نگهـدار من آنـ است کـه من میدانم‍     شیشـه را در بغل سنگ نگهـ میدارد ⁦👁️‍🗨️⁩💙
مشکلی نداره پدر منم ترکه ولی مامانم نه  براش سخت بوده مچ شدن با فرهنگشون نمیخواد منم اذیت شم و ...

خب وقتی پدرتون ترک زبان هست شماهم ترک زبان هستی

دیگه وقتی عاشق میشی باید طاقتتو زیاد کنی.🥲❤

🐈‍⬛
ببین باید ببینی خوبی هاش به بدی هاش می چربه یا نه والا هر قومیتی هم باشه بالاخره هم انسانه هم ایرانی ...

مهمترین ملاکا رو از دید من داره 

دلش پاکه و داره برا زندگیمون تلاش میکنه 

علاوه بر اون مشکل مالی هم داره این سختش میکنه

گـر نگهـدار من آنـ است کـه من میدانم‍     شیشـه را در بغل سنگ نگهـ میدارد ⁦👁️‍🗨️⁩💙
نه معتاد و دزد نیست 😂 با هم دوستیم نزدیک ۴ ساله 

خب خداروشکر😂

مثال زدم گفتم اگر همچین آدمی بود مخالفتشون به جا بود

ایشالا بهم برسید و کنارهم خوشبخت بشید عزیزم❤❤

مخالفت برای عاشقی هست باید سماجت کنید.

🐈‍⬛
خب وقتی پدرتون ترک زبان هست شماهم ترک زبان هستی دیگه وقتی عاشق میشی باید طاقتتو زیاد کنی.🥲❤

مرسی ❤️

خب خداروشکر😂 مثال زدم گفتم اگر همچین آدمی بود مخالفتشون به جا بود ایشالا بهم برسید و کنارهم خوشبخ ...

بوس بهت ❤️

ما اختلاف سنیمون یازده سال و هشت ساله داداشم میگه اختلاف سنیتون زیاده😑

زیاده ولی میشه زندگی کرد ب علاوه اینکه همدیگرو دوست دارین دیگ اختلاف سنی نباید مانع بشه

من خانوادم زیاد راضی نبودن،مخصوصا مامانم،ولی مشاوره رفتیم،همه مسائلو مطرح کردیم،مشاور گفت ازدواج کنید،با توجه به روحیاتتون میتونید زندگی کنید،خداروشکر الان هم راضیم،خانوادمم شوهرمو دوست دارن

ما که 6 سال باهم بودیم هررررکاری کردیم بابام راضی نشد به ازدواجمون میگف من بمیرم نمیزارم تو با اون ازدواج کنی من از چشمای آدما میفهمم چجوری اون مرد زندگی تو نمیشه 

آخرش ازش جدا شدم با اینکه خیلییی باهام مهربون بود و برام تلاش می‌کرد یه حرفایی میزد بهم که به هرکی نشون میدادم میگف عاشق تر از این تو دنیا وجود نداره ولی ترسیدم حرف بابام درست در بیاد 

تا این حد ایندمو باهاش میدیدم که باهم رفتیم سرویس طلای عروسی انتخاب کردیم واسم خرید روز عقد بهم بده