2777
2789
عنوان

کسایی ک خانوادشون راضی ب ازدواج با همسرشون نبودن

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 49 پست
ما مذهبی نبودیم.مادرشوهرم مذهبی بود،داداشم به این علت مخالف بود، میگفت اذیتت میکنه زنه. ازدواج کردی ...

چ خوب 

گـر نگهـدار من آنـ است کـه من میدانم‍     شیشـه را در بغل سنگ نگهـ میدارد ⁦👁️‍🗨️⁩💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدرم راضی نبود.شوهرم یکم شربود از اون جونایی که احترام بزرگترسرش نمیشد فقط حرف خودشونو میفمیدن

.بابام دوس نداشت

الانم پشیمونم حرفشو گوش نکردم.

ولی وقتی دید همدیگه رو دوس داریم کوتاه میومد.

بیشترین دلیلشون اینه ک خانواده ها و فرهنگامون بهم نمیخوره اونا ترکن مامانم میگه سختت میشه

فرهنگ و خانواده و خیلی مهمه همون بزرگترین مشکله با اینکه از چ‌ قومیته کاری ندارم همه جا بد و خوب هست 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
دختر عمم اینجوری بود با سه بار خودکشی و قرص و توجه و..  راضیشون کرد الان داذه با یه دختر سه سال ...

عهه چقد بد 

گفتم علتشو الان

گـر نگهـدار من آنـ است کـه من میدانم‍     شیشـه را در بغل سنگ نگهـ میدارد ⁦👁️‍🗨️⁩💙
من خیلی رک گفتم پسره رو دوست دارم وبه نظرم خیلی پسرخوبیه آخه بابام با بابای شوهرم کینه قدیمی داشتن و ...

خداروشکر

عهه چقد بد  گفتم علتشو الان

اره دیدم عزیزم ولی سعی کن از دید پدر مادرتم به قضیه نگا کنی بلخره اونا قطعا بیشتر از تو دنیارو دیدن 

من واقعا هر کسیو دیدم که پدر مادرشو به زور راضی کرد اخرش گفت کاش اینکارو نمیکردم 

امیدوارم امیدوارممم خودشون راضی شن و بهترین زندگیو داشته باشی 🥺♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
بابا بزرگ مامان بزرگ خاله و.. فرستادم

الان پشیمون نیستی ؟

اره دیدم عزیزم ولی سعی کن از دید پدر مادرتم به قضیه نگا کنی بلخره اونا قطعا بیشتر از تو دنیارو دیدن& ...

مرسی عزیزم

عشق منم ترک زبانه خب چه اشکالی داره وقتی دونفر مقابل و خانواده ها به قومیت هم احترام بزارن!

مشکلی نداره پدر منم ترکه ولی مامانم نه 

براش سخت بوده مچ شدن با فرهنگشون نمیخواد منم اذیت شم و این ک من نسبت ب مامانم خیلی کم طاقت ترم