2777
2789
عنوان

قرص برای پرولاکتین

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدرمم پرولاکتینش زده بود بالا سینه هاش ی خورده بزرگ شده بود  چند ماه قرص خورد درست شد  ...

عزیزمممم ای جااان 

دورباشه از همه 

والا سال به سال مریضی های جدید میاد 

اصلا شوک شدم وقتی برای راجع به غده هیپوفیز گفت 

هنگ بودم 

نمیدونم والله ازمایش هورمونی دادم ن فقط پرولاکتین 

بعضی جاها دیر جوابش میاد مال من ۴ روزه حاضر بود 

چکاب بوم کامل 

دکترم گفت من این آزمایشگاه رو قبول ندارم دو ماه دیگه برو ی جای دیگه تکرار کن

عزیزمممم ای جااان  دورباشه از همه  والا سال به سال مریضی های جدید میاد  اصلا شوک ش ...

اون هفته فامیل ما ی پسر ۳۲ ساله دل درد میگیره میبرن دکتر نمیفهمن چشه در کل میخواستن سوند وصل کنن دیون نمیشه تا نگو پروستاتش داشته سرطانی می‌شده تو این سن آخرم هیچی .مرد و تمام 

برای ۳۰ دارو دادن😲 من ۳۴.۵ بودم دارو ندادن

من یک سال بود بچم رو از شیر گرفته بودم ولی شیرم قطع نمیشد برای همین مجبور به استفاده از دارو شدم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.