royapardaz مدیر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1210 عنوان قرص برای پرولاکتین | مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 107 پست دوستان من از اسفند پارسال هفته ای یدونه به دستور پزشک قرص کابرگولین میخورم اصلا عوارض نداشت الان دو هفتس که میخورم حالمو بد میکنه چرا به تازگی اینجوری شدم؟ 1402/05/07 | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38266 به نظرم سر خود قطع نکن ازمایش بده مطمین شو اومده پایین و با مشورت دکتر پیش برو من چهار سال پی ... برای ۳۰ دارو دادن😲من ۳۴.۵ بودم دارو ندادن
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38266 اخه من عمل ای وی اف دارم وقت ندارم باز تکرارش کنم ی بار دیگه همین روزا تکرار کن ان شا الله عملتم موفقیت آمیز باشه 🙏🙏🙏
royapardaz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1210 به نظرم سر خود قطع نکن ازمایش بده مطمین شو اومده پایین و با مشورت دکتر پیش برو من چهار سال پی ... دکتر گفت مرداد بخور بعد یک هفته نخور و روز سوم عادت ماهانه برو آزمایش بده من مرداد تا الان خوردم و عادتم شدم گفتم بزارم شهریور برم آزمایش بدم نه سرخود کاری نمیکنم دکترمم گفت تا مرداد بخور دو هفتس اذیت میشم ولی میخورم
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38266 دکتر گفت مرداد بخور بعد یک هفته نخور و روز سوم عادت ماهانه برو آزمایش بده من مرداد تا الان خ ... کاش نخوری بری پیشش شوخی بردار نیس این مرضا
_آلوچه عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 610 ی بار دیگه همین روزا تکرار کن ان شا الله عملتم موفقیت آمیز باشه 🙏🙏🙏 ممنونم عزیزم هنوز جواب ازمایشم نیومده ۱۴ مرداد میاد انشاالله دیگه نیاز ب تکرار نباشه والا حوصله ندارم 😔
royapardaz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1210 من که مجردم ۳۷ سالمه ازدواجم بکنم بچه نمیخوام ولی بی تاثیر هم نیست چی بگم والا دکترم گفت ببین تو مجردی نمیتونیم کاری کنیم برات فقط باید با قرص بیاریمش پایین، گفت بچه دار بشی خوب میشی حتمااا
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38266 ممنونم عزیزم هنوز جواب ازمایشم نیومده ۱۴ مرداد میاد انشاالله دیگه نیاز ب تکرار نباشه والا حوصل ... راست میگی منم بس که پاسم دادن پزشکا خسته شدم
royapardaz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1210 کاش نخوری بری پیشش شوخی بردار نیس این مرضا نه نمیخورم دیگه چون دکترم گفت تا مرداد بخور نگفت تا شهریور بخورم الان حق با بگه هاس شاید اومده پایین و واسه همین که حالم بد شده اگر نه شیش ماه خوردم حدودا این عوارضا نبود شهریور میرم آزمایش میدم موندم این همه درد و مرض چرا فقط واسه ما خانوماس
_آلوچه عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 610 راست میگی منم بس که پاسم دادن پزشکا خسته شدم بخدا از ۳ مرداد ک از دادم تالان و تا ۱۴ مرداد عین چی استرس گرفتم ک جوابش چیه هی میگم کاش جوابش مثلا همون روز میامد چ برسه بخوام باز تکرار کنم 😔
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38266 چی بگم والا دکترم گفت ببین تو مجردی نمیتونیم کاری کنیم برات فقط باید با قرص بیاریمش پایین، گف ... این هورمون شیر هست و مستقیما به پستان ارتباط داره وقتی باردار بشی میزنه بالا این هورمون که اون موقع طبیعیه در هر صورت با قرص کنترل میشه که مجرد چه متاهل
royapardaz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1210 ممنونم عزیزم هنوز جواب ازمایشم نیومده ۱۴ مرداد میاد انشاالله دیگه نیاز ب تکرار نباشه والا حوصل ... عزیزم ایشالله همه چی همونجور که خودت میخوای میشه
_آلوچه عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 610 عزیزم ایشالله همه چی همونجور که خودت میخوای میشه مرسی عزیزم ب امید خدا
royapardaz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1210 این هورمون شیر هست و مستقیما به پستان ارتباط داره وقتی باردار بشی میزنه بالا این هورمون که او ... ایشالله که این دردا زودتر تموم بشه
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38266 نه نمیخورم دیگه چون دکترم گفت تا مرداد بخور نگفت تا شهریور بخورم الان حق با بگه هاس شا ... من پدرمم پرولاکتینش زده بود بالا سینه هاش ی خورده بزرگ شده بود چند ماه قرص خورد درست شد چی بگم والا با این چیزای فراوری شده این مرضا هم عجیب نیس
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38266 بخدا از ۳ مرداد ک از دادم تالان و تا ۱۴ مرداد عین چی استرس گرفتم ک جوابش چیه هی میگم کاش جوابش مثلا ... چرا اینقدر دیر ان شا الله که جوابش نرماله استرس نداشته باش گلم