2777
2789

خب کافیه نودل تهیه کنین با هرطعمی که دوست دارین گوشت مرغ سبزیجات یام قارچ ولی  من گوشت و ترجیح میدم خب 

اول پیاز وسیب زمینی خرد کنین نگینی سرخ کنین بهش یکم رب بزنید 

تو ظرف به اندازه دوتا ماگ اب جوش بریزین نودل و بندازین توش ادویه داخلشم بریزین بزارین رو اجاق تا قل قل کنه بعد ۳ الی ۵ دقیقه نودل که باز شد اون سیب زمین پیازارو بریزین توش هم بزنین حالا بزلرین تا ابش کشیده بشه بعد  که ابش کشیده شد بریزین تو بشقاب حالشو ببرین 😁

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نودل کره ای  بدون هیچ افزودنی  محححشششره

خیلی تند نیست؟

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

من نودل باربکیو دوست دارم بعد آب کش با روغن و سس سویا تفت میدم خیلی خوب میشه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

میتونی مایع ماکارونی درست کنی، آخرش نودل پخته یا پاستای پخته رو باهاش مخلوط کنی و تمام 

من اینجوری زیاد درست میکنم، سریع و خوشمزه.

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀

خیلی تند نیست؟

خب سس تندش جداست 

من در حد ۴ ۵ قطره ازش میزنم

میتونی کامل بزنی میتونی اصلا نزنی 

مخصوصا نودلایی که پودر پنیر دارن خیلی خوشمزه ن 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چه قیمته؟

والا من بندرعباسم اینجا به وفور هست ۶۰ ایتجوریاست ی بسته 

حالا شهرای دیگه شاید یکم سخت تر پیداشه کمی گرونتر باشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

والا من بندرعباسم اینجا به وفور هست ۶۰ ایتجوریاست ی بسته  حالا شهرای دیگه شاید یکم سخت تر پیدا ...

۶۰ زیاد نیست اونم برای یه نودل؟   خوب آدم یکم می زاره روش یه چلوکباب می گیره! 

یا ارحم الراحمین