2777
2789

بخدا خسته شدم میدونم باید خودش نکنه ولی خوب فایده ای نداره شوهرمون یه شغلشون یکیه هردوتاشونم ماشین سنگین دارن سواری و موتوری اینا ندارن 

خواهرشوهرم میره بیرون زنگ میزنه به شوهر من ببرش خونه 

میره دنبال خونه زنگ میزنه به شوهر من باهاش بره 

حتی نونم میخواد به این میگه من دیگه از دست خواهرشوهرم بخاطر کاراش خسته شدم بلاکش کردم شوهرم نمیدونه ولی هرکاری میکنم میگم حواست به زندگی خودت باشه تو خوب یبارم تشکر ازت نمیکنن دیگه چته ولی فایده نداره

بنظرتون چیکار کنم دیگه اینکار هارو نکنه یا مادرشه یا خواهرش الان من با خواهرش قهرم میدونم مادرش میگه شوهرمو سمت خودش بکشه چون وقتی از من سواری میگرفتن با این کاری نداشتن

نمیدونم چرا خانواده شوهر از عروس و پسر بیرون نمیکشن‌ انگار نوکر استخدام کردن آقا ی پسر داشتید زن گرفت متاهل مستقله‌ ولش کنید خودتون کاراتون‌ بکنید اگ نوکر میخاستید همونجور مجرد نگهش میداشتید ک ما عروسام از حمالی انقد حرص نخوریم

🌸🩷🪽A:S

چرا واقعا یکبار فقط یکبااااار مادرشوهرا و خواهرشوهرا خودشونو جای اون عروس نمیزارن

جالب تازه اینه خودشون همجنس ادمن

مرداام که هرچی بهشون میگی فکر میکنن با خانوادشون دشمنی داری یا میخوای دعوا درست کنی

چراا واقعا اینطورین اخه نمیفهمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا خانواده شوهر از عروس و پسر بیرون نمیکشن‌ انگار نوکر استخدام کردن آقا ی پسر داشتید زن گرف ...

به قران میری خونشون مثلا مهمونی بعد توقع دارن پاشی صفر تا صدو تو کار کنی نکنی ام پشتت حرفه