2777
2789

فردا اولین جلسه دادگاه  طلاق هست.

وکیلم میگه نیازی نیست بیای

ولی طلاق به درخواست منه

و شوهرم و وکیلش دادگاه نفقه را با دروغهای شاخدار به نفع خودشون تموم کردن وکیلم با اینکه ۱۵ تومن پول گرفته بود خیلی درست دفاع نکرد با اینکه معروفترین ومیل شهرمون هست.

پول دادگاه طلاق را هم پیش از من گرفته . برا همین نشد تغییرش بدم 

حالا میگم برم ببینم حداقل درست ازم دفاع میکنه یا نه.

حس میکنم وکیلتم خریده

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی وکیل همسرت دروغ گفتن ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اسی وکیل همسرت دروغ گفتن ؟

اره خیلی 

فکر کن شوهرم از مرداد۹۹ ما را ول کرده رفته

بعد میگفت موکلم خونه ست

همه چی می‌خره میاره خونه

قبض ها رو میده

قاضی هم انگار همه را باور کرد

عزیزم نری به نفع خودته ..اعصابت خرد میشه ..تو که وکیل گرفتی بزار اون جای شما بره راحت...رفتن دادگاه ...

میخوام ببینم پول گرفته حرف میزنه یا لاله

واسه دادگاه نفقه یه جمله دفاع کرد

وکیل شوهرم یه مثنوی حرافی کرد و رای گرفت