2777
2789
عنوان

آب گرم سرعین

1888 بازدید | 10 پست

سلام خانوما 

میخواستم بپرسم برای آب گرم سرعین مایو و کلاه باید داشته باشیم یا با شلوارک و تاپ میشه؟؟

یه پسر ۳ ساله دارم پوشکیه. برای اون چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قوانینش مثل استخره عزیزم 

مایو و کلاه 

موقعی که ما رفتیم بچه پوشکی راه نمیدادن،  الان رو نمیدونم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

عزیزم من آب درمانی ایرانیان رفته بودم . حتما مایو باید باشه . با تاپ و شلوارک اصلأ نمی‌زارن. ما آبان ماه رفته بودیم و حسابی خلوت بود ..

مجبور شدیم از مغازه ای که تو پارکینگ مجتمع هست خرید کنیم .. خود داخل هم داشت ولی مایو های داخل خود سالن گرون تر بودن ..

برای بچه ها رو نمی دونم .. فک کنم یه شورتک اکی باشه .. من تو خانوما بودم .. دختر های پنج ساله هم مایو داشتن..استخرش هم جدا بود ..

کلا دو تا آب درمانی سرعین به من معرفی کردن . ایرانیان و گاومیش گلی فک کنم بود . ایرانیان سرپوشیده است و خانوما و آقایون استخر جداست .. هر ساعتی هم برین میتونین همزمان خانوم و آقا برین استخر 

ولی گاومیش گلی سرباز .. قشنگ آفتاب به فرق سرتون میخوره تو این گرما .. و استخر خانوم و آقا یکیه.. فقط ساعت بندی شده.. اگر با آقایون برین نمی تونین همزمان برین عزیزم

ما که آخرین بار کوفتمون شد داداشم اون موقع ها حدودا 12 ییا 13 سال داشت یهو تو آب گرم غش کرد اورژانس اومد گفت به خاطر گاز گوگرده فکر کنم گفت دی اکسید گوگرد

دقیقا یادم نیست

منم بکشین دیگه حاضر نیستم برم

حسبی الله لااله الاهو علیه توکلت
ما که آخرین بار کوفتمون شد داداشم اون موقع ها حدودا 12 ییا 13 سال داشت یهو تو آب گرم غش کرد اورژانس ...

آب ش گوگرد داره . برای همین دو تا استخر گذاشتن .. یکی آب گرم . یکی دیگه استخر عادی.. نباید فقط تو  آب گرم بود . خودتون بسته به بدنتون. از آب گرم بیاین بیرون برین تو استخر عادی.. همین چرخه باید تکرار بشه.. استخر درمانی بعد استخر عادی و...

من خودم زیاد نتونستم به عمق استخر برم ..همین اولش که استخر پله پله است .تا پله دوم بدنمو زیر آب یکم می‌بردم و بعد میرفتم استخر عادی..