2777
2789

کسی بلده تازه یه دونه رو استفاده کردم هیچ علامتی نشون نداد اصلا فقط اصلا قرمز نشد فقط ادرارمو بین حالت سی و تی نشون داد اه یعنی خرابع

دو ساعت تو گرمای سوزان شرجی رفتم داروخونه خریدم 

یکی راهنمایی کنه ثواب می‌کنه من تا حالا از بیبی چک استفاده نکردم آخه 

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /
اره گلم خرابه کاش دو تا میگرفتی

یکی دیگه هم گرفتم چجوری استفاده کنم

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دیگه هم گرفتم چجوری استفاده کنم

سلام.رو جعبه اش می نویسه معمولا ۳ قطره ادرار می‌ریزی تو قسمتی که برای این کار درنظر گرفته شده و منتظر می مونی.نه بیشتر بریز نه کمتر چون اونوقت درست نشون نمیده

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...