2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید دیروز

115 بازدید | 11 پست

سلام شما هم تاپیک دیروز که گفته بود سرزده رفتیم خونه داداشم در واقع داداششون اصرار کرده بود و زنداداشش کباب رو از دست بچه ۷ ساله کشیده رو خوندین

چطور آدم میتونه خودش و شخصیت خودشو ببره زیر سوال برا یه چیز بی ارزش

جالب اینجا بود همه از عروس دفاع کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا زشت بوده کار زنداداشش

منم تعجب کردم همه این خانمو سرزنش کردند

والا  ادم دلش نمیاد بچه ی هفت پشت غریبه هم داره یه چیزی می خوره  از جلوش برداره

فقط دلم خیلییی برا داداش این خانم سوخت چون حتما خیلی خجالت کشیده

یاد اون خانومه افتادم که قرمه سبزی پخته بود میگفت بچه های خواهر شوهرم اومدن کوفت کردن😄😄

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اون یه مثلث اشتباه بود. سه طرف مقصر بودن. 1برادری که بدون اطلاع مهمون میبره خونه. 2خواهر شوهرا که باید اطلاع میدادن خونه جدید بوده شاید ریخت و پاش بود یا چیزی نداشتن و3 زن داداشه با وجود همه چی به خاطر شوهرش و دلخوشی اون چیزی نمی‌گفت و رو ترش نمی‌کرد و بعدا با سیاست وملایمت به شوهرش حرف میزد 

واااای تو هم اینو خوندی؟؟؟؟؟🤣 تو اینستا بود یا نی نی سایت؟؟

نی نی سایت

بود

خدایی خیلی مصخرف بود خانومه. تو پر بازدیدا بودش۰😁😄😁

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔