2777
2789
عنوان

خارج از رحم یا سقط

152 بازدید | 29 پست

با بتا ۱۸۰ فهمیدم حامله ام ولی بعد چند روز تو هفته ۵ بارداری به خون ریزی و لک بینی افتادم . 

گرفتگی کمر و شکم و تیر کشیدن و ... داشتم ولی نه خیلی شدید که قابل تحمل نباشه .

بعد از یک هفته(یه هفته بعد از بتا ۱۸۰) دوباره بتا دادم شده ۱۹۶ 

الان دکتر میگه دوتا حالت داره یا سقط کردی یا خارج از رحمیه 

دوستانی که متاسفانه تجربه ی این دوتا رو داشتن میتونید راهنماییم کنید 

خیلی نگرانم خارج رحمی باشه 

بچه اولمم بود بعد از کلی بی بی چک منفی باردار شده بودم  😪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم اگه سقط شده باشه ک خودت بایدبفهمی،هم دردش زیاده هم یه لخته تقریبابزرگ هس ک قشنگ متوجه میشی

اخه انقد دردای پریودی شدیدی رو تحمل میکنم که این دردا به پای اون نمیرسه 

راستش چون ۵ هفته بوده میگم شاید انقد بزرگ نباشه که من ببینم 

ولی خب لخته های کوچیک دیدم 

بتا کم بالابره احتمال خارج رحمی هست وقتی ساک داخل رحم دیده نشده باید سونو واژینال می‌شدی ببینن کجاست و هر۴۸ساعت بتا چک بشه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
تو هفته های پایین خارج از رحم باید چیکار کرد ؟؟؟

باید بری بیمارستان برای سقط دردم داری؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

الان شیاف که نداری؟نگاه شاید بتات بالا رفته و باز داره پایین میاد چون دیر چک کردی بالارفتنشو متوجه نشدی.حق دکترت بود بتای پایین رو بعد۴۸ساعد چک میکرد.الانم خودت برو همون آزمایشگاه امروز ی بتا بده ببین چندشده.اخه خارج رحمی خیلی خطرناکه.خداکنه نباشه،خیلیا دیررفتن و ی لوله ازدست دادن.