2777
2789
عنوان

خیلی میترسم😔

61 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من خیلی از اتفاقات بعد مرگ میترسم مخصوصا برای بابام میترسم چون واقعا اخلاق تندی داره از وقتی هم برنامه زندگی پس اززندگی رو دیدم ترسم بیشتر شده میترسم دچارعذاب قبریا فشارقبربشیم یا عذابهای شدید دیگه پس از مرگ. وقتی یکی از اعضای خانواده گناهی میکنن استرس میگیرم میگم یعنی چی به سرمون میاد چطورقراره تحمل کنیم؟خیلییی میترسم تورو خدا کمکم کنید پیش روانشناس و روانپزشک هم رفتم

عزیزم فعلا از زنده بودنمان باید استفاده کنیم زیاد فکرت مشغول نکن 🌹

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

پس اگر میترسی الان گناه نکن

از زندگیت لذت ببر

هرروز بگو خدایا ببخشید بخاطر کارای بدم

یه پادکست گوش دادم میگفت وقتی میخوان یه فردی رو دار بزنن

اون فرد اولش میگه خدایا توبه بگذر از گناهم وقتی که میمیره بعد از ۱هفته زنده میشه و وقتی داستان قبرو و اون دنیارو برای بقیه تعریف میکنه میگه امام حسین بهم گفت همون توبه ای که ۱ ثانیه قبل از مرگت کردی باعث شد خدا از گناهان بگذره و بتونی برگردی به دنیای خودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اگر میترسی الان گناه نکن از زندگیت لذت ببر هرروز بگو خدایا ببخشید بخاطر کارای بدم یه پادکست گو ...

عزیزم گفتم که من برای اعضای خانوادم هم میترسم مخصوصا برای بابام که اخلاق تندی داره وخوندم برای کسایی که اخلاق تندی دارن عذاب قبرشدیدی هست اگه خدایی نکرده فوت بشه من چیکار کنم چون میدونم واقعا عذاب شدیدی میدن بهش ذهنمو خیلی درگیرکرده جوری که نمیتونم از زندگیم لذت ببرم همسرم هم کلافه شده همش برام دعا میکنه حال دلم خوب بشه😔