سلام خواهش میکنم مامانای گلم اونایی که بچشون ای وی افه بیاین من الان انتقالم مثبته و امروز از صبح این فکر افتاده تو سرم که نکنه بچه ام مشکلی از نظر جسمی یا عقلی داشته باشه نمیدونم چکار کنم بیاین کمکم کنین منو از این نگرانی در بیارین خواهش میکنم دارم دیونه میشم از بس استرس گرفتم همه شکمم درد میکنه😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا باید استرس داشته باشی خیلی دوروبرم دیدم خداروشکر همه خوبند
هرچی تو گوگل سرچ میکنم فقط ته دلم خالی میشه ما از نظر ژنتیک خداروشکر مشکلی نداریم هم خودم و هم خانواده همسرم اما خیلئ نگرانم نکنه باید هرجا رفتم بگم بچم آی وی افیه 🥺
چرا بدون هیچ پشتوانه علمی با استرس همه چی رو خراب میکنی؟ با چه فکری میگی فرق دارن؟ چرا باید فرق کنن آخه؟ به جای این اراجیف نتتو خاموش کن پاشو برو به! بخور به خودت برس🫤😖
تو رو خدا بهترین روزهای عمرت را زهر نکن این چه وسواس شیطانی است به جونت افتاده صلوات حضرت فاطمه بردار برای سلامتیه جنین به خدا تکرار نمیشه بزار بزرگ بسه تو شکمت احساسی که با هیچ چیز قابل توصیف نیست
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
اخه دیدم تو گوگل زدن که امکان مریض بودن جنین لقاحی یه خورده بالاس
همه چی دست خداست کمتر فکر و خیال باطل کم نه ماه پراسترس را درپیش داری بیشتر داری خودتو هول میدی ت. چاه
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست