2777
2789
عنوان

نی نیم چند شبه خیلی بدخواب شده🤨

157 بازدید | 18 پست

تو هشت ماهه، چند شبه واقعا هر یک ربع با گریه بلند میشه و دوباره پستونک میدم می‌خوابه. 

سه تا دندون درآورده. 

به نظرتون چهارمی در راهه؟ 

علائم دندون درآوردنو هیچ وقت درست تشخیص ندادم.... 

بد خوابی جزوشه؟ از کجا بفهمم علت بدخوابیش چیه😬

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه

یذره استامینوفن بزن به لثه هاش ببین اروم میشه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

اسی شرمنده

این پسره بایه دختره دوست بوده

بعد از من حس ششم خواست منم گفتم حس خوبی ندارم اونم با دختره بهم زد با من حرف عاشقانه میزد ولی من هیچی نمیگفتم امشب که فهمید حسی بهش ندارم گفت فردا به دختره میگم تو نشستی زیر پام و فقط میخواستی عذابم بدی

میتونن به جرم مزاحمت ازم شکایت کنن؟

یا اگر بلایی سرخودشون بیارن خانوادشون یا هرکی میتونن ازم شکایت کنن ؟من مجرم حساب میشم؟

توروخدا بگین

لابد درد میگیره میخواد در بیاد دیگه

نمیدونم گفتم شاید از چیز دیگه ای باشه

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
ابریزش آب دهان  هی گاز می‌گیره بد خواب میشه  دستش ۲۴ ساعته توی دهن

پس همونه

ووووویییی خدا ممکن مال دندان باشه. خدا حفظش کنه براتون گلی جانم.

ولی حتما دکتر برید، شاید جای دیگه اش درد میکنه، مثلا دل درد نداره؟؟!

پستونک زیاد ندید برای فکش بده/:

بگم که تجربه ندارم ولی خب نی نی ها عاشقشون هستم

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
ممکنه یذره استامینوفن بزن به لثه هاش ببین اروم میشه

دکتر میگفت استامینوفن موضعی عمل نمیکنه

ووووویییی خدا ممکن مال دندان باشه. خدا حفظش کنه براتون گلی جانم. ولی حتما دکتر برید، شاید جای دیگه ...

ممنون عزیز دل. 

نمیدونم عزیزم فقط تو خواب گریه میکنه همینش برام عجیبه اگه جاییش درد میکرد تو بیداری هم باید گریه میکرد 

ممنون عزیز دل.  نمیدونم عزیزم فقط تو خواب گریه میکنه همینش برام عجیبه اگه جاییش درد میکرد تو ب ...

الان اگه دعوام نکن، براشون صلوات بفرستید و هر چیزی میخورید قبلش صلوات بفرستید چون از شیر شما تغذیه میکنه...

همین موارد تو تاپیک همین الان به ی مامان خانوم مهربون دیگه گفتم. چون میدونم خیلی خوبه گفتم به شما هم بگم...

انشاالله همیشه سلامت باشند و عاقبت بخیر.

براشون حمد میخونم که انشاالله جوجه جان حالش خوب باشه.

در پناه خدا

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
الان اگه دعوام نکن، براشون صلوات بفرستید و هر چیزی میخورید قبلش صلوات بفرستید چون از شیر شما تغذیه م ...

ممنون عزیزم نه چرا دعوا کنن... خیلی هم عالیه و منم معتقدم که با شیر خیلی چیز ها به بچه منتقل میشه هم مثبت هم منفی. 

ممنون عزیزم❤️

ممنون عزیزم نه چرا دعوا کنن... خیلی هم عالیه و منم معتقدم که با شیر خیلی چیز ها به بچه منتقل میشه هم ...

نه اخه ی بار گفتم، بهم کلی پریدن که چرت و پرت ها چیه...

ولی من حتی همسایه سال ها پیش دیدم(با اینکه اون زمان بچه بودم یادم) که آدم معتقدی نبود اما زمان بارداری و دوسال شیر دهی خیلی مراقبت میکرد، اینقدر بچه هاش ماشاالله خوب و متینن که آدم لذت میبره.

ممنونم مهربون

نه اخه ی بار گفتم، بهم کلی پریدن که چرت و پرت ها چیه... ولی من حتی همسایه سال ها پیش دیدم(با اینکه ...

ای جانم بله درسته من خودمم حتی یکبار تاپیک زدم کیا با وضو شیر میدن و خیلیا گفته بودن تاثیر داشته 😘