2777
2789

من قصد ازدواج ندارم .بعد یه خانواده که فامیل و اشنای دورن امشب فهمیدم منو برای برادرشون میخوان که من با یه خواهرشون سر یسری کلاس بیرون و باشگاه و باهم هستیم و چندروز تو هفته همو میبینیم

حالا من چجوری رد کنم که بعدا ارتباطم با خواهرش شکرآب نشه

دوست ندارم تو محیط مشترکی که هستم حرف حدیث پیش بیاد .

صرفا همون حقیقت بگم من قصد ازدواج ندارم....بعدش ممکنه سوال پیچ کنن چرا نمیخوای ...

یا بگم بهم نمیخوریم و مع یارامو نداره ؟!

با خواهرش تو محیط مشترک نبودم راحت بی دغدغه رد میکردم ولی خب هفته ای چند روز میبینمش حوصله حاشیه و پچ پچ و..ندارم

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قصد ازدواج ندارم تموم شد و رفت امروزم ناراحتوشن فردام شن چون برادر دوستته باید بگی بله؟

هرکی مختار زندگی خودشه اتفاقا من من کنی بهش برمیخوره صریح بگو قصد ندارم فعلا نه با داداشت نه هیچ کس دیگه

بگو قصدشو ندارم.اگر پا پیچ شدن سرد برخورد کن

غریبه بود یا با خواهرش در ارتباط نبودم خیلی راحت ردش میکردم متاسفانه هفته ای سه روز خواهرش میبینم

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خانواده تون بگن فعلا قصد ازدواج ندارین

خواهر پرسید بگین فعلا پلن های مختلفی واسه آینده زندگیم دارم باید اول تکلیفم با آیندم روشن بشه بعد هم مسیر خودم رو پیدا کنم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
قصد ازدواج ندارم تموم شد و رفت امروزم ناراحتوشن فردام شن چون برادر دوستته باید بگی بله؟هرکی مختار زن ...

نگفتم باید بگم بله که😂

گفتم چجوری نه بگم تا بهشون برنخوره و بعدا چشم تو چشم میشیم راحت باشیم

گلم اگر مورد خوبی باشه که قبولش کنید ولی اگر

قصدتون ازدواج نیست که هیچ وقت بخاطر آشناییت

و روابط اجتماعی و دوستانه و ...توی رودربایستی قرار

نگیرید.دلیل اصلیتون رو بگید.بهشون بگید فعلاً قصد

ازدواج ندارید اینطوری خیلی عاقلانه تر هست.

هیچ روابطی هم خراب نمیشه

خانواده تون بگن فعلا قصد ازدواج ندارین خواهر پرسید بگین فعلا پلن های مختلفی واسه آینده زندگیم دارم ب ...

این خوب بود متشکرم

نگفتم باید بگم بله که😂گفتم چجوری نه بگم تا بهشون برنخوره و بعدا چشم تو چشم میشیم راحت باشیم

خب اخه اونا لابد انتظار بله دارن دیگه همون ساده بگو نه و قصد ندارم فکر نکنم ناراحتی داشته باشه خب❤️