تو هشت ماهه، چند شبه واقعا هر یک ربع با گریه بلند میشه و دوباره پستونک میدم میخوابه.
سه تا دندون درآورده.
به نظرتون چهارمی در راهه؟
علائم دندون درآوردنو هیچ وقت درست تشخیص ندادم....
بد خوابی جزوشه؟ از کجا بفهمم علت بدخوابیش چیه😬
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
ممنون عزیز دل. نمیدونم عزیزم فقط تو خواب گریه میکنه همینش برام عجیبه اگه جاییش درد میکرد تو ب ...
اسفند براش دود کنه بالا سرش قران بزار صدقه بزار زیز بالشت صبح صدقه بده قدیمیها می گفتن یه سنجاق به بالشت بچه هم بزنید از داروخانه ژل دندان بگیر لثه هاشو ما ساژ بده چهارقل هم بخون به صورتش فوت کن یا ایه الکرسی یا ماشاالله لا حول ولا قوهالا بالله بخون به صورتش فوت کن
اسفند براش دود کنه بالا سرش قران بزار صدقه بزار زیز بالشت صبح صدقه بده قدیمیها می گفتن یه سنجاق به ب ...
ممنون عزیز دلم لطف کردین
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.