2777
2789
عنوان

خواهرم متخصص زنان و زایمانه…

672 بازدید | 29 پست

یکی از پزشکان خوب و مطرح هست و کلی مراجعه کننده داره بعد زن داداشم باردار هست و استراحت مطلق و پیش یه دکتر معمولی میره و تا الان کلی خرج دارو و عمل و بستری کرده زیادم حالش خوب نیست و تهدید به سقط هست ولی به هیچ عنوان پیش خواهرم نمیره و در مورد مسائلش حتی سوال نمیپرسه

وقتی هم خواهرم میگه جواب آزمایشت ببینم یا کمکت کنم اصلا رو نمیده ، رابطه ی هممون هم با هم خوب و صمیمی هست و مشکلی نداریم

آیا این طبیعیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله طبیعیه ادم باید با دکتر احساس راحتی کنه 

خب معلومه ادم با خواهر شوهر راحت نیست دیگه 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

شاید نمیخاد مشکلاتشو فامیل بفهمه به هرحال عروس خانواده اس و شاید اونقدر نزدیک نباشین که بخواد این لطفو در حقش بکنین... سو میشه گفت تقریبا طبیعیه... بیشتر از این اصرار نکنین اگر نمیخاد لابد راحت نیست

Oh baby