2777
2789
عنوان

خواهرم متخصص زنان و زایمانه…

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله طبیعیه منم باشم دوست ندارم پیش خواهر همسرم برم همون خودم بیماری  داشتم خواهر همسرم توی اون حیطه تخصص داره و کارشم خوبه ولی پیشش نرفتم پیش پزشک دیگه ای رفتم با اینکه رابطه خوبی هم داریم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

ولش کنید خوبی نیومده 

ما زنداداشم حالش بد شد بهترین جراح راضی شد عملش کنه چون اون یکی زنداداشم دکتره واسطه شد .. خلاصه عملش کردن خوب شد .. اخرسر جای دستت دردنکنه برکشت به اون یکی زنداداشم گفت دکتره اصلا خوب نبود خودش نیومد مرخصم کنه دستیارش اومد 

مامانم هم برای تشکر از زنداداشم ک دکتر معرفی کرده بود براش گوشواره طلا کرفت داد .. اون زنداداش مریضه هم آی سوووختتتت

خودمعلی هرگز نمی بخشمت

خوب راحت نیست معذبه 

من خواهر شوهرم گفت نرو ارایشگاه برا اصلاح بیا خودم بند میندازم برات، روم نشد معذب بودم نرفتم 

دیگه چه برسه به این مسائل زنونه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اره عزیزم طبیعیه خودتوبذار جاش دوست داشتی همه مشکلات پزشکیتو خواهرشوهرات بدونن؟

مشکلات پزشکیم رو نه ولی الان جون خودش و بچه اش در خطره و همه نگرانیم چندین بار بستری شده آب نخاع از بچه گرفتن سرکلاژ کرده

و خواهرم پزشک نسبتا معروف و دلسوزی هست ولی حتی یه آزمایش ساده یا یه سوال در مورد بارداریش میپرسه که بهش کمک کنه یا پیش استادای حاذقشون بفرسته، اصلا جواب نمیده و بهش برمیخوره

وگرنه برای معاینه ی زنانه و یا زایمان طبیعی یا حتی سزارین بهش حق میدیم که معذب باشه و راحت نباشه

چی بگم ولله  بهتر اگه فردا خدای نکرده مشکلی پیش اومد خواهرت متهم میشه به کم کاری

دقیقا مامانم هم همینو میگه

میگه الان تهدید به سقطه و چندبار بستری شده  خدای نکرده زبونم لال اگه سقط کنه اون موقع میگه خواهرشوهرم دخالت کرد حالم خوب بود