2777
2789
عنوان

شوهرم فقط حرف خودش مهمه

156 بازدید | 8 پست

سه ساله عقد کرده ی شوهرم هستم، هنوز نتونستن برام خونه فراهم کنن، منم با پدرشوهرم اینا موقتن دارم زندگی میکنم این روزا هر بار شوهرم میخواد دنبال خونه بره با پدرش میره منو اصلاً قاطی این چیزا نمیکنه ...

بعد از مدتی رفتن با پدرش یجا خونه 120 متری پیدا کردن با پول پیش 150 میلیون و ماهی 4500 اجاره

با کلی ذوق و شوق منو برده اونجا رو نشونم داده که اونجا رو برام کرایه کنه

حالا بعد چند روز پشیمون شده میگه اونجا به درد ما نمیخوره و یه خونه کوچیکتر میخواد بگیره

ولی من از اون خونه خوشم اومده و دوسندارم جای دیگه زندگی کنم. ولی شوهرم به حرف من اهمیت نمیده و میخواد اونجا رو منتفی کنه و جای دیگه دنبال خونه بگرده ، منم واسه اینکه به حرفم ارزش قائل نمیشه باهاش قهر کردم و گفتم یا اون خونه یا هیچ جا ، اونم قهر منو گذاشته به حساب بچه بازی و اصلاً جدی نمیگیره 😣

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

🥲

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بچه بازی درآوردی ازش بپرس چرا اول پسند کرده بود اونجا رو بعد نظرش یهو عوض شد؟ به احتمال زیاد مس ...

نه پول رهن اونجا رو داره ولی نمیدونم حالا که من خوشم اومده از اونجا میخواد زیرش بزنه و دبه کنه

میگه کرایه اش زیاده ولی به نظرم الان همه جا کرایه همونه

تازه من دیدم خونه های 70-80 متری هم همون 4500-4000 کرایه میگیرن

مال ما که 120 متر بود تازه دوبلکس هم بود و یه اتاق هم پله میخورد میرفت بالا 😥

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
متاسفانه بچه بازی داری درمیاری خب نداره پولشو که میخواد بره جای کوچیک تر بگیره

اونجا رو پدر شوهرم برامون پیدا کرده ولی حالا که من خوشم اومده میخواد دبه کنه و کرایه رو بهونه کنه که منو اونجا نبره😒

اونجا رو پدر شوهرم برامون پیدا کرده ولی حالا که من خوشم اومده میخواد دبه کنه و کرایه رو بهونه کنه که ...

خآنم با سیاست می گه من مسئله ای ندارم اما  اونجا را پدرشوهر پسندیده خوب نیست رو حرفش حرف بیار یم

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!