2777
2789

تورخدا دعاش کنین فقط ۳۵ سالشه دوتا دختر کوچولو داره تورو ب امام حسین دعا کنین داریم دق میکنیم از غصه پیرمون کرده چهار پنج روزه نخوابیدم من قلبم داره میسوزه درد میکنه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

انشااله که خدا معجزشو نشون میده 

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بِسمِ الله الرحمن الرحیم

نادِ عَلیاً مَظهَرَالعَجائِب تَجِدهُ عَوَناً لَکَ فِی النَوّائِب لی اِلیَ اللهِ

حاجَتی وَ عَلَیهِ مُعَوَّلی کُلَّما اَمَرتَهُ وَ رَمَیتَ مُنقَضی فی ظِلّ اللهِ وَ یُضِلل اللهُ لی اَدعُوکَ کُلَّ هَمٍ وَغَمًّ

سَیَنجَلی بِعَظَمَتِکَ یا اللهُ بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدَ بِوَلایَتِکَ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ اَدرِکنی بِحقِّ لُطفِکَ الخَفیَّ اللهِ اَکبَرُ

اَنا مِن شَرِّ اَعدائکَ بَریءٌ اللهُ صَمَدی مِن عِندِکَ مَدَدی وَ عَلَیکَ مُعتَمِدی بِحقِّ إِیاکَ نَعبُدُ وَ إِیاکَ نَستَعینُ

یا اَبا لغَیثِ اَغِثنی یا اَبَا الَحَسَنَین اَدرِکنی یا سَیفَ اللهُ اَدرِکنی یا بابَ اللهِ اَدرِکنی یا حُجَّهَ اللهِ اَدرِکنی یا وَلِیَّ اللهِ

اَدرِکنی بِحَقَّ لُطفِکَ الخَفیَّ یا قَهّارُ تَقَهَّرتَ بِا لقَهرِ وَ القَهر ُفی قَهرِ قَهرکَ یا قَهارُ یا قاهِرَ العَدُوّ یا واِلیَ الوَلِیَّ یا مَظهَرَ العَجائِبِ

یا مُرتَضی عَلِیُّ رَمَیتَ مِن بَغی عَلَیَّ بِسَهمِ اللهِ وَ سَیفِ اللهِ القاتِلِ اُفَوَّضُ اَمری اِلیَ اللهِ اِنَّ اللهُ بَصَیرٌ بِالعَبادِ وَ اِلهُکُم اِلهٌ واحِدٌ

لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیمُ یا غیاثَ المُستَغییَنِ یا دَلیلَ المُتَحیِّرِینَ یا اَمانَ الخائِفینَ یا مُعینَ المُتَوَکِلینَ یا رَاحِمَ المَساکینَ یا اِلهَ العالَمَینَ

بِرَحمَتِکَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ الِهِ اَجمَعین وَ الحَمدُ اللهِ رَبِّ العالَمینَ. (مجلسی، زاد المعاد، ج ۱، ص ۴۲۹-۴۳۰)

در واقع کسانی که به خواص دعای نادعلی اعتقاد دارند می‌توانند از آن برای گرفتن حاجت در اموری مثل ازدواج، بیماری، خوشبختی و هر گونه مشکل و گرفتاری رایج استفاده کنند. آورده‌اند که اگر کسی را مهمی عظیم پیش آید، دعای نادعلی را ۷ نوبت به نیت آن مهم بخواند؛ البته برآورده خواهد شد

🌱لطفا برای قبول شدن من توی امتحانات دانشگاه و ارامش دلم دعا کنید

التماس_دعا❤️#  

رنگین کمان پاداش کسانی است که تا آخر زیر باران باشند...☔️🌈🌧
اره با زن و بچه هاش رو موتور بوده ی خاور میاد میره روشون 

وای وای قلبم درد گرفت خدایا رحم کن ب جوونیش ب بچه هاش

ای خدا خیلی ناراحت شدم چون خودمم 35 سالمه و ۲ تا بچه دارم....زن و بچه هاش خوبن حالشون؟؟؟؟؟؟

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
اره با زن و بچه هاش رو موتور بوده ی خاور میاد میره روشون 

اسی به شدت حالتو درک میکنم 

پسر دایی ۲۹ سالمو بی گناه به قتل رسوندن 

یعنی جگرمون آتیش گرفت آتیشششش

فکرشو بکن هنوز هیچ کس نمی‌دونست کشتنش 

من بیمارستان بودم زیر سرم 

یهو تخت کناریم پرستارا و دکترا سر و صداشون بلند شد و ناراحت شدن 

منم کنجکاو شدم پرده رو کشیدم صورت و بدن خونیشو دیدم جیغ کشيدم  

هیچ وقت این صحنه از یادم نمیره هیچ وقتتتتت

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
وای وای قلبم درد گرفت خدایا رحم کن ب جوونیش ب بچه هاش ای خدا خیلی ناراحت شدم چون خودمم 35 سالمه و ۲ ...

زنش میشه دختر خاله نامزدم اون پاش شکسته عمل کردن دختر کوچیکش جلو بوده اون سرش بخیه خورده دست و صورتش کلن زخمه 

زنش میشه دختر خاله نامزدم اون پاش شکسته عمل کردن دختر کوچیکش جلو بوده اون سرش بخیه خورده دست و صورتش ...

از ته قلبم براشون دعا کردم ان شالله خدا معجزشو نشون بده

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
بخاطر چی اخه الهی بمیرم بخدا دارم دق میکنماا قلبم داره میترکه

داییای بی شرفش کشتنش....

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙