2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی قلب افتاده ماجرا عشقیه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

قلب هست پس یعنی عشقی در راه است

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
عزیزم تک نیت رایگان میگیرم اینم تفسیر میکنم هر کی تک خواست پیام بده برای کلی خصوصی پیام بدید

عزیزم برای من بگیر برای بارداری

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
هم قلب دیدم ک فکر کنم میشه ازدواج با ی عشق بزرر گ  هم نوشته عمه 😐😐😐😐گوشه قلب سمت راست نگاه ...

عزیزم من متاهلم یکم بالاوپایین داره زندگیم کشیدم ببین چی میشه زندگیم

عزیزم بخت اقبالت ایندت روشنه یه عشق بزرگ داری ک میرسی بهش یه اسم مخمد یا صمد ممکنه باشه عشقتون ک میرسید از طرف یه خانم موجب سرزنش قرار گرفتی یا میکیری خیره برات یه دوراهی قرار گرفتی ک توی وعده ۳یا ۴ حل خواهد شد یه ادم ریاکار کنارته مواظب باش گلم یه نذر قربونی داری ک افتاده کلا بخت اقبالت سفیده چیز خواصی دیدع نمیشع