2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدرامد شوهرش تو جمع میگه از خونه هایی ک دارن میگه همه وضع خواهرشوهرام و برادرشوهرام خوبه فقط ما م ...

هیچکس پز زندگیشو ب برادراش نمیده شاید اون فقط میخواد تعریف خودشو بکنه سخت نگیر

خودت برو سرکار

می دانستم زَهر است...چشیدم!

یادمه یکی از دبیرام می گفت یه غبطه خوردن داریم یه حسادت .غبطه خوردن  هیچ ایرادی نداره طبیعی هم هست .مثلا می گی خوشبحالش که ماشین خوب داره کاش خدا به منم بده .وقتی میشه حسادت که بگی خدایا از اون بگیر حتی اگه به منم ندادی مهم نیست .یعنی فرد حسود از زمین خوردن بقیه  حتی بیشتر از پیشرفت خودش لذت می بره .این خیلی بده .حالا شما ببینید کدوم دسته اید

یادمه یکی از دبیرام می گفت یه غبطه خوردن داریم یه حسادت .غبطه خوردن  هیچ ایرادی نداره طبیعی هم ...

مرسی توضیحت خوب بود.من یجورایی دلم میخواد خودمون خیلی پولداربشیم.یجورایی هم دلم میخواد اونا انقدر پیشرفت ندتشته باشن.خودم فقط پیشرفت داشته باشم.

در حد معمولی باشه زندگیشون

ای خدا.خودمم میدونم حسودم