2777
2789
عنوان

همسایه دیوار به دیوارمون

531 بازدید | 26 پست

نذر میپزن هرسال بعد بو غذا وسروصداش برا ما هست حتی یه پرس غذا به همسایه ها نمیده همش میده به دوربری خودش کارش درسته به نظر شما؟؟؟ همسایمون بارداره دیروز گفت صد بار امدم دم در ببینم غذا میارن یا نه چشم خشک شد به در ولی براش نیاوردن خیلی ناراحت شدم امروز براش زرشک پلو با مرغ درست کردم بردم ولی گفت اون غذا وبوش تو ذهنم مونده. 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻

کارشون خوب نیس نذر امام حسینه حداقل به اون حامله میدادن ما با اینکه نذرمون کم بود حداقل 20تا خونه اطرافو دادیم بعد رفتیم پخش کردیم

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نذری که فقط به فک و فامیل خودت بدی قبول نیست

در حیاط میبندن اقوامش میان تماس میگیرن درو باز میکنن اگه کسی در بزنه در باز نمیکنن نذری هم کم نمیپزن که بگم کمه به قول خودش برا 500نفر غذا میپزن

اونم دیگه خیلی بزرگش کرده صدبار رفتن نداشت  میخواستن بیارن زنگ در میزدن میرفت دیگه

وای به خدا یه بو غذایی میومد چون زیاده بوش عالیه منم منتظر بودم با اینکه خودم غذا درست کرده بودم 

در حیاط میبندن اقوامش میان تماس میگیرن درو باز میکنن اگه کسی در بزنه در باز نمیکنن نذری هم کم نمیپزن ...

تروخدا بهش بگو اسم اینو نزار نذر😑😐

حرمت نذریو خراب نکن بگو غذا درست کردم برا اقوام فامیل 

خیلی کارش زشته بهشون بگید پدرشوهرمنم همینه فقط به اهل هیئت میده همسایه اصلا خیلی زشته

اره اینا خودشون هیئت دارن چند بار غذا درست میکنن ولی اصلا به همسایه ها نمیدن با وجود اینکه ادم محتاج به یه وعده غذا هست تو همسایه ها

تروخدا بهش بگو اسم اینو نزار نذر😑😐 حرمت نذریو خراب نکن بگو غذا درست کردم برا اقوام فامیل 

واقعا دیروز یه اقایی امد در خونه ما فکر کرد ما نذر داریم گفتم نه همسایمونه رفت در خونش هرچی در زد باز نکردن امد باز در خونه ما گفت اگه شما میشناسید بهشون بگین یه ظرف غذا بهم بدن محتاجم گفتم والا به ماهم نمیدن 

اره اینا خودشون هیئت دارن چند بار غذا درست میکنن ولی اصلا به همسایه ها نمیدن با وجود اینکه ادم محتاج ...

اینکه نذری رو کجا میخوان بدن به خودشون ربط داره 

خیلی ها نذری رو میبرن برای هییت 

تو کوچه ما هم دو‌تا خونه تو حیاط نذری داشتن اما به همسایه ها ندادن دیگه والا نرفتیم ته و‌ توش رو دربیاریم ببینیم کجا دادن 

شاید اندازه هییت درست کردن

میتونید تذکر بدید بعضی ها واقعا مسائل سطحی رو بلد نیستن و درک نمیکنند

چی بگم. گفتم بهش بگم حاج خانم نذرتون قبول بو غذا نذری میدی به همسایه ها واقعا قبول باشه عجب بویی داشت

واقعا دیروز یه اقایی امد در خونه ما فکر کرد ما نذر داریم گفتم نه همسایمونه رفت در خونش هرچی در زد با ...

اینا میدونن این نذر اصلا قبول نیس تازه گناهم میکنن یا یکی باید روشنشون کنه؟😐💔

واقعا زشته حداقل نگو نذری دادم 

همسایه های ما نذری بدن  قبل از پخش کردن میارن در خونه ما و همسایه های دیگشون...این دیگه یه فرهنگه که جا افتاده 

اگه همیشه این کارو می کنن پس بی فرهنگ هستن به نظرم یکی باید یادشان بده راه و رسم نذری دادن رو

Shsh