2777
2789

به نظرتون چیکار کنم

همش با خودم میگم ای کاش میدونستم و کاری براش میکردم پسر بود 27 سالش بود بیچاره مجرد بود دوست پسرم نبود نمی‌دونم چطور بیان کنم ماشینم میذاشتم پارکینگ خونشون تو این مدت هم که آشنا شدیم یه سال و نیمه گاهی وقت پیام میداد یا تماس می‌گرفت یا من می‌گرفتم حرفاش و برخورداش شبیه این بود که میخواد بهم بگه علاقه داره اما خیلی خجالتی بود مثل اون تا به حال ندیدم دو هفته هست فوت کرده به خاطر اینکه همسایه ماشین بد پارک کرده بود دم ساختمونشون درگیر شده بودن و اون طرف از پشت چاقو بهش زده بود و در نهایت تو بیمارستان به خاطر خونریزی شش نتونسته بود نفس بکشه تشنه فوت کرد خیلی ناراحتم براش و منم یک هفته بعد فوتش شنیدم بدجور شوکه شدم نمی‌دونم چیکار کنم که کمتر بهش فکر کنم و اشک نیاد تو چشمم اومدم با شما درد دل کنم لحظه ای نیس نیاد جلو‌ چشام😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسش خیرات بده ، نذری ، دعا کن ،نماز بخون براش ، قرآن ...

یه کاری که خیلییی خوبه صدقات جاریه هستش ..

مثلا به نیابت از اون یه قرآن به مسجد هدیه کن 

یا یه کتاب به یه کتابخونه 

تسبیح و مهر به مسجد 

تا زمانی که مثلا از اون مهر استفاده بشه و با با اون نماز بخونن برای اون آقا حسنه نوشته میشه 

خدا رحمتش کنه

واسش خیرات بده ، نذری ، دعا کن ،نماز بخون براش ، قرآن ... یه کاری که خیلییی خوبه صدقات جاریه هستش . ...

حتما این کارو میکنم عزیزم امسال نذری هامو دادم به هیئتی که هرساله می‌رفت هم قربونی گوسفند هم چای و قند اولین کاری که تونستم کنم همین بود امیدوارم خوبیاشو بتونم جبران کنم همین الان که می‌نویسم دارم گریه میکنم 😢