2777
2789

هفت ساله ک ازدواج کردم دوتا بچه دارم شوهرم هر چند وقت با ی نفر چت میکنه زیاد ب فکر کار دائم نیست ی روز میره ده روز نمیره سر کار. نمیدونم بخاطر بچه ها ک طاقت دوریشون ندارم وشرایط نگهداری ازشون رو هم ندارم ن کاری ن درآمدی ن پس اندازی و نه خانواده پولداری... میدونم اونم نمیتونه خوب ازشون مراقبت کنه و نهایتا میبرشون پیش مادر پیرش تا ازشون مراقبت کنه نمیدونم بمونم یا نه قید همه چیو بزنم و برم ب خاطر خیانت هاش؟ تصمیم گیری برام سخته از طرفی اگر بمونم نمیتونم اونجور ک باید بهش محبت کنم و همش کاراش میاد تو ذهنم و از طرفی میدونم ک قانون بچه ها رو هم ب من نمیده و تحمل دوریشونو ندارم خونه پدرم هم ی استان دیگه هست ک نمیشه زود ب زود بیام و ببینمشون.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای به کجا داریم میریم صبح تاحالا بالای ده تا تاپیک جدایی دیدم الهی خدا کمکت کنه😭

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤

مشاوره هم رفتم باتوجه ب شرایطم گفت ی مدت قرص آرامش بخش بخور چون تو نمیتونی همچین شرایطی رو تحمل کنی. الان یکسال و نیم هست ک قرص مصرف میکنم . با این قرصها آرومم ولی میدونم اگر قطع کنم حتما از ناراحتی سکته میکنم.

مشاوره هم رفتم باتوجه ب شرایطم گفت ی مدت قرص آرامش بخش بخور چون تو نمیتونی همچین شرایطی رو تحمل کنی. ...

استارتر گرامی ؛ من میتوانم کمکتون کنم

براتون درخواست میدهم اگر مایل بودید میتوانید قبول کنید