2777
2789
عنوان

بچه ۲۳ ماهمو چطور از شیر بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحیه بچت خراب نشد؟

ببین عادتش بده ب شیشه شیر کم کم شیر خشک و شیر پاستوریزه بریز تو شیشه بهش بده 

بعدا کم کم شیشه رو بگیر

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

شمااگرتوخونت باشی یکدفه شوهرت بیادبگه پاشو جمع کنیم بریم خونه دیگه

چه حالی میشی

حالابچتون که دوساله آرامش بخش ترین وامنترین جایه زندگیش یکباره بدون آموزش ازش بگیری 

چه حالی میشه

خودت فکرنمیکنی حس طرد بودن لجبازی ،ناخون جویدن،اضطراب و...میادسراغش.

هرکارمیکنی به یکباره نگیر.

اول فرعیارو حذف کن،بمرور کم کم.یکی یکی

بعداون مرحله رو پشت سرش گداشت مرحله فرعی بعدی

جایه بدقلقی،قصه،همدردی ،نوازش ،خوراکی خوب بازی،خصوصا بازی پدربابچه رو جایگزین

بعدکم کم وعده های اصلی

به همین شکل.به پدربگین شمارو همراهی کنند تا ناراحتیت و سربچت خالی نکنی.دعوا،دادایناممنوع

سعی کنیدسیرنگهش دارین تاکم کم سمت شیرنیاد.

روحیه بچت خراب نشد؟

منم یه باره گرفتم شبا پا میشد گریه براش خوراکی میدادم تا آروم بشه .

بعد که شیرم خشک شد کامل بهش دادم که دلش خنک بشه و باهاش وداع کنه.

دیگه شبا گریه نکرد بهش میگفتم می می اوفو شده درد میکنه یه چسبم زدم روش که ببینه خودشم  

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

اگه میتونی یک ماه و نیم دیگه صبر کن میگن تو اوج سرما و گرما بهتره بچه رو از شیر نگیری

نمی دونم درست یا غلط من یه ماده تلخ مالیدم به سینم دیگه میلش نکشید و روزای بعد هر چی هم اصرار کرد استثنا قائل نشدم 

به نظر من میگن اروم اروم ترکش بدین غلطه

شیر شب رو که راحت میتونی بگیری. دو سه شب گریه میکنه و تموم میشه. ربطی هم به گرمای هوا نداره

یه هفته که گذشت شیر خوردنهای گاه و بیگاه طول روزش رو هم قطع کن. فقط قبل از خواب بده بخوره

بعد که با اون کنار اومد میتونی شیر قبل از خوابم قطع کنی که اون ممکنه یکم سخت باشه چون باید یاد بگیره جور دیگه ای بخوابه

در ضمن اگه تدریجی بگیری مشکل درد سینه و شیر جمع شدن هم نداری. به نفع هر دوتونه

اول که باید بچت رو کامل درطول روز وآخرشب سیرکنی تا گرسنه نباشه،وبرنامه برای سرگرم کردنش داشته باشی،پارک،مهمونی،خیابون تا یادش به شیرنیفته،برای شب هم یه کاری کنی خودش بدش بیاد،مثلابا مدادارایش سیاهش کنی، یا بگی زخم شده،یا تلخش کنی،البته تا دوسه روز بیحوصله وبی قراره که باید بامحبت بیشتر جبرانش کنی

پارسا پسرمامان😍

عزیزم من روی سینم چسب سیاه زدم گفتم اوف شده دیگه نخورد راحت شدم

به هیچ صراطی مستقیم نبود و مجبور شدم ضربتی کار کنم  

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
روحیه بچت خراب نشد؟

دختره؟ 

صبر زرد بزن ولی نده بخوره

ببینه سیاه بگو اوخ شده نگا چقدر زشته .خودش متوجه میشه

نکته مهم حتما ببرش پارک بیرون توخونه نمون که هی یادش بیاد از بقیه کمک بگیر باهاش بازی کنن

نکتیه مهم به یک انار یا انگو  سوره یاسین بخون به قدرت خدا خیلی زود فراموش میکنه می می بخوره

ا زالان شیر پاستوریزه عادتش بده بخوره