2777
2789
عنوان

این کاری که دخترم با من کرد ...

615 بازدید | 40 پست

دوستان نمیدونم چقدر حق دارم 

دخترم ۶سالشه با اقوام رفتن مسافرت دوروزه من خونه بودم بنابه دلایلی نتونستم برم تو این دو روز توقع داشتم دخترم یه تماس با من بگیره این به کنار منم که با پدرش تماس میگرفتم نمیومد صحبت کنه الان که برگشتن من ازین همه بی تفاوتی واقعا دلم مثل سنگ شده منی که جونمم میرفت واسش چکار کنم حالم خوب نیس

واییی خدا منم همین جوری بودم خودتو ناراحت نکن بعضی بچهها مدلشون اینه من عاشق مادرمم ولی تلفنی اصلا دوست ندارم صحبت کنم 

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میفهمم ولی بچه ست سرگرم بازی با بچه های دیگه و گردش و تفریح بوده

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

۶سالشه عزیزممم

باید خودت صحبت میکردی میگفتی دلم تنگ شده برات هر موقع تونستی زنگ بزن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اون فقط ۶ سالشه حتما تاثیر جو بوده یادش  رفته یجور گفتی انگار بچه ۳۰ سالشه سالی یبار نمیاد خونت 

هیچ کار نکن یه مدت بهم وقت بگذرونین درس مشه ولی اینکه اون بچه ب اون کوچیک رو تنها بدون خودت فرستادی کار خوبی نیس 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

باورم نميشه ك از بچه ٦ ساله انتظار داري😐

بچس بهش خوشبگذره و مشغول باشه همه چيو يادش ميره

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

منم بچه بودم هرچی مامانم التماس کرد نرو خونه ی مامان بزرگ من رفتم ..یه ماهی اونجا بودم 🤣 ولی وقتی برگشتم کلی گریه کردم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚