2777
2789
عنوان

این کاری که دخترم با من کرد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 40 پست
حق داری این واست درس عبرت شد همه زندگی وآرزو وجوانیتو واسه بچه خرج نکنی الویت زندگیت اول خودت باشی ا ...

بهترین کامنت قلبمم همینو میگه چقدر من ازخودم گذضتم با بچه کوچیک بردمش کلاس چقدر با دلش راه اومدم دلم شکست من ادم حساسی نیستم اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زنگ زدم اصلا نیومد حرف بزنه میدویید این طرف و اونطرف

دختر خاله منم وقتی ممانش نیس چسب منه بعد میخواد بره مث چی گریه میکنه ۵ سالشه دوس داره هرجایی باشه بغیر از خوته و مامانش  اینقدر قضیرو بزرگ نکن و لی گفتم اصلا بچهارو تنها نفرس مسافرت اونم ۲ ۳ روز  بی مادرر والا 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

من ۱۴سالم بود رفتم ی شهر دیگه یک ماه موندم خونه خالم انقدر خوشحال بودم یادم میرفت زنگ بزنم مامانم اونم بنده خدا زنگ میزد من نبودم میرفتم با دخترخالم وفامیلاشون تو‌کوچه بازی واینور اونور بعدا که اومدم مامانم گفت ای بی معرفت نباید ی بار زنگ میزدی دلم واست ی ذره شده بود بغلش کردم ازش معذرت خواستم گریه هم کردم هنوزم بعد بیست سال یادم میاد ناراحت میشم واقعاعقلم نمیرسید تو لحظه بودم وفکر نمیکردم باید زنگ بزنم حالا شما از بچه ۶ساله ناراحت شدی اون متوجه نیست گناه داره

بهترین کامنت قلبمم همینو میگه چقدر من ازخودم گذضتم با بچه کوچیک بردمش کلاس چقدر با دلش راه اومدم دلم ...

افراط و تفریط هیچکدوم صحیح نیس 

شمام مث اینکه دوس داری اون چیزی که دوس داری فقط بشنویو بگیم 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
بهترین کامنت قلبمم همینو میگه چقدر من ازخودم گذضتم با بچه کوچیک بردمش کلاس چقدر با دلش راه اومدم دلم ...

بنظرم شما زیادی حساس  هستی 

بخاطر بچه ات کردی دیگه تکه ای از وجودت  منت که نباید بذاری بچه رو ما دنیا میاریم باید تمام تلاشمون رو تا وقتی  که بتونن مستقل شن برای رشدشون کنیم 

انقدر هم نباید وابسته باشی و توقعات از این سن بالا باشه 

من خودم دو تا بچه دارم این طور نیست که نفهمم چی میگی 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

وای خدا بچه اس خیلی کوچیکه....بچه ها هر جا بهشون خوش بگذره دیگه همه چیز یادشون می‌ره....پسر منم شش سالشه اگه یک هفته هم خونه مامانم بمونه سراغ منو نمیگیره😂 چون اونجا بهش خوش میگذره کلی... نگران نباش عزیزم