2777
2789
عنوان

حس بد نسب به ...

38 بازدید | 7 پست

بچها نمیدونم تاحالا این حس بهتون دست داده یا نه

ولی من جدیدا خیلی حس بدی به خودم دارم از خودم بدم میاد احساس میکنم نحسم 

اسممو که از رو عمم که تو ۳۷ سالگی مرد گذاشتن

تاریخ تولدم با تاریخ تولد داییم که سه ماه پیش تو سن ۳۷ سالگی مرد یکی

تاریخ تولدم با تاریخ مرگ مادربزرگ مادرم یکیه 

احساس میکنم دارم افسرده میشم از همه چی بوم میاد هیچ هدفی ندارم هیچی برام مهم نیست دیگه حالم داره از این زندگی بهم میخوره😭

با کیفیت ترین چیز تو زندگیمون درد بود :)

همین چیزا ذهنتو بهم ریخته 

خودتو ب ارامش دعوت کن

گاهی ذهن بهم میریزه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

همین چیزا ذهنتو بهم ریخته  خودتو ب ارامش دعوت کن گاهی ذهن بهم میریزه

چیکار کنم حالم خوب شه روز به روز دارم بدتر میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم حالم خوب شه روز به روز دارم بدتر میشم

کارایی ک حالتو خوب میکنه انجام بده

از غم فاصله بگیر

چیزای مثبت گوش بده و بخون

بخدا زندگی هنوز چیزایی دار ک ادما خوشحال کنه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کارایی ک حالتو خوب میکنه انجام بده از غم فاصله بگیر چیزای مثبت گوش بده و بخون بخدا زندگی هنوز چیز ...

سعی مو میکنم مرسی❤️😇

تو در انتخاب هیچ کدوم از اینا نقشی نداشتی! و شومی فقط خرافه س دیگه بهش فکر نکن هزار تا آدم دیگه هم اسم تو هست تو دنیا

هزارتا همزاد دیگه داری ک الان صحیح و سالم دارن زندگیشونو میکنن

ذهنتو از افکار منفی پر کردی

و توجه تو فقط گذاشتی رو افراد و اتفاقات منفی دور و برت

نخواستم بی تفاوت از کنار تاپیکت بگذرم فقط اینو بگم

دیگه از این فکرها نکن با خودت

تو در انتخاب هیچ کدوم از اینا نقشی نداشتی! و شومی فقط خرافه س دیگه بهش فکر نکن هزار تا آدم دیگه هم ا ...

مرسی که با حرفات حالمو بهتر کردی ❤️

از ساعت ۱۲ تا الان داشتم گریه میکردم واقعا نیاز دارم گاهی این حرفارو از کسی بشنوم 

مرسی که با حرفات حالمو بهتر کردی ❤️ از ساعت ۱۲ تا الان داشتم گریه میکردم واقعا نیاز دارم گاهی این ح ...

خواهش میکنم عزیزدلم

ذهنتو با افکار مثبت پر کن و به پیشرفتت فکر کن

اسم و تاریخ تولد کسی رو سرنوشتش موثر نیست

بدون تو با ارزشی ✨