2777
2789

چون فصل مطالعه ی جدی برای کنکور ۱۴۰۳ به بعد شروع شده این تاپیک رو میزنم. من همین سالهای اخیر رتبه ام زیر ۲۰ شد. برای حفظ حریم خصوصی و شخصیم نمیتونم دقیق بگم. رشته ام حقوق دانشگاه تهران هست. هر سوالی در زمینه ی کنکور ادبیات و علوم انسانی دارید میتونید بپرسید. اگه بلد باشم حتما جواب میدم. 

امیدوارم همتون خوشحال و سالم باشید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یه سول حقوقی دارم اگه ممکنه جواب بدید . 

اگر زن و شوهری در مالکیت منزل مسکونی خود به طور مساوی شریک باشن زن میتونه مهریه اجرا بذاره و سه دانگ شوهر رو بابت قسمتی از مهریه برداره یا منزل جزو مستثنیات مهره به حساب میاد . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
سلام یه سول حقوقی دارم اگه ممکنه جواب بدید .  اگر زن و شوهری در مالکیت منزل مسکونی خود به طور ...

منزل در هر صورت مستثنا هست مگر اینکه اون فرد منزل دیگه ای داشته باشه یا بتونه با اموالش خونه ی دیگه ای در شان خودش بگیره. 

امیدوارم همتون خوشحال و سالم باشید. 
منزل در هر صورت مستثنا هست مگر اینکه اون فرد منزل دیگه ای داشته باشه یا بتونه با اموالش خونه ی دیگه ...

متشکرم از راهنمایی خوب شما 🌹🙏

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را