2777
2789
عنوان

حالت تهوع ولم نمیکنهه

122 بازدید | 13 پست

دیشب ساعت 10شب قهوه خوردم 

قشنگ تا5صبح ک چشمام باز بود 

خابیدم یک ساعت بعد بیدارشدم، ینی فقط میخاستم بمیرم فشارپاییین شوهرمو بیدار کردم از ترس گفتم میرم کما، گف طبیعیه زنگ زدم اورژانس گف نمک بخور اوکی میشی، بالاخره ساعت 12ظهر بهترشدم حالاهنو حالت تهوع دارم چیکاکنم ک بهتربشم اثرش گم شه

من از قهوه متنفرم

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت تهوع من هروقت داشتم عرق نعنا یه قاشق میخوردم همون موقع سرییع خوب میشدم 

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
ع من فک میکردم فقط برا دل دردخوبه

برا تهوع درجا جواب میده

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 

خوردی گلی؟‌

بهترشدی .؟

اره عزیزم دستت دردنکنه،بهترشدم 

شکرر کاری نکردم سلامت باشی

مراقب خودت باش عزیزم 💚