2777
2789

رو حساب چیزی که میگن ۵هفتمه .. 

کی برم دکتر چرا بعضیا میگن زود نرو دکتر ..

من مشکل تیروئیدم دارم 

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️

اگه تیروئید داری برو اول یه آزمایش بده

تحت نظر دکتر غدد باش

سونو نرو که الکیه چون فقط ساک تشکیل شده

بذار ۸ هفته فرو

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مشکل تیرویید داری زود برو تا ازمایش بدی

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
اگه تیروئید داری برو اول یه آزمایش بده تحت نظر دکتر غدد باش سونو نرو که الکیه چون فقط ساک تشکیل شد ...

فردا ازمایش دارم برای تیروئید و زیر نظرم ولی گفت تا فهمیدی بارداری بیا پیشم …

به نظرت الان زوده برم پیش دکتر زنان ؟

چون فولیک اسیدم برام ننوشت قبل بارداری چون پرخونی دارم

تبریک میگم بهت  عزیزم😍 برو دکتر چون تیروئید داری واجبه زودتر بری ولی سونو رو بذار ۷ ۸ هفتگی یدفعه ای برو که قلبشم تشکیل شده باشه، راستی علائمت چی بود زودتر از موعدت؟ منم شک دارم به بارداریم هنوز به موعدم مونده

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
فردا ازمایش دارم برای تیروئید و زیر نظرم ولی گفت تا فهمیدی بارداری بیا پیشم … به نظرت الان زوده برم ...

عزیزم منم تیروئید دارم و زیر نظر متخصص غدد هستم.

وقتی فهمیدم باردارم اول از همه آزمایش تیروئید دادم و جوابش رو بردم پیش دکتر غدد

عدد بتای من چون خیلی بالا بود رفتم سونو دادم که الکی و بیخود بود و کلی استرس الکی کشیدم

دکتر زنان هم بهم فولیک اسید داد و ویتامین دی.

من دکتر زنان نمی‌رفتم هم اشکالی نداشت چون ویتامین دی و فولیک اسید رو از قبل هم میخوردم

شما ببین شرایط خودت چطوریه 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
تبریک میگم بهت  عزیزم😍 برو دکتر چون تیروئید داری واجبه زودتر بری ولی سونو رو بذار ۷ ۸ هفتگی ید ...

من درد پریودی داشتم که گفتم ای بابا این ماه هم پریود میشم ولش نشدم و بی خوابی و بازو درد شدید داشتم 

دو روز ک گذشت بیبی زدم و خداروشکر مثبت بود 

عزیزم منم تیروئید دارم و زیر نظر متخصص غدد هستم. وقتی فهمیدم باردارم اول از همه آزمایش تیروئید دادم ...

منم تیروئید از همه برام واجب تره ..

دکتر زنان برا این میگم برم چون فولیک اسید برام ننوشت گفت غلظت خونت زیاده

عزیزم منم تیروئید دارم و زیر نظر متخصص غدد هستم. وقتی فهمیدم باردارم اول از همه آزمایش تیروئید دادم ...

عزیزم شما عدد بتات چند بود؟

منم‌یهویی رفته بالا استرس دارم

از ۱۲۵ ۴روزه رسید به ۳۱۰۰

منم تیروئید از همه برام واجب تره .. دکتر زنان برا این میگم برم چون فولیک اسید برام ننوشت گفت غلظت خ ...

شاید نیاز باشه دوباره آزمایش بدی برای غلظت خون

به نظرم دکتر زنان برو ولی سونو نده