2777
2789
عنوان

بخونین

59 بازدید | 4 پست

میدونین چیه من حس میکنم خیلی تنهام خیلی خیلی امسال خیلی اتفاقات غمگینی برام افتاد و همزمان اتفاقای خوبیم داشتم ولی تو همشون تنها بودم رفیقام قشنگ تنهام گذاشتن از تولدم بگیر که کسی یادش نبود حتی خانواده ام(فقط در حد تبریک اخرین ساعات) تااا فوتی که داشتیم من به شدت بد حال شدم پدربزرگ مادربزرگم باهم فوت کرده بودن و من به شدت حالم بد بود ولی بازم هیچکی نیومد من همه جوره واسشون بودم ولی..

اینا واسه یه نووجون خیلی سخته

انقدر اینجوری شده برام که من از یه دختر برون گرا شیطون شدم یه دختر درون گرا ساکت که احساساتی نداره....

اگه این اتفاقات براتون افتاده و شما هنوز سرپا هستین بهتون تبریک میگم شما آدم قوی و محکمی هستین

من خودم اصولا تنهایی رو تجریح میدم

دوست خیلی دارم ولی باهاشون در حد دوستی هستم نه رفاقت

بنظرم تنهایی آدم رو قوی تر میکنه . البته میل زیاد به تننهایی هم نشونه افسردگیه

بنظرم شما اگه بتونین با روانشناس خوب صحبت کنین و مشکلتون رو درمیون بزارین بهتون کمک شایانی میکنه و البته دارو هم بگیرین بد نیست . داروهای روانپزشک با دوز خفیف خیلی میتونه کمکتون کنه

عزیزم درکت میکنم این حس طبعیه برای سن بلوغ و درمودد دوست هرکسی که با هم بگو بخند دارینو مسخره بازی درمیارین و از هر دری حرف میزنین رفیق بحساب نمیاد ابنو ادم با بقال کوچه هم ممکنه داشته باشه 

طبیعی شما داری مسیر تکامل طی میکنی و ممکه بعضی اوقات به همه چی مخصوصا خودت شک کنی اصلا نگران نباش و سعی کن بخودت مسلط باشی❤🌹

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه این اتفاقات براتون افتاده و شما هنوز سرپا هستین بهتون تبریک میگم شما آدم قوی و محکمی هستین من خ ...

منم دارم کنار میام با این قضیه و کم کم تنهایی برام قشنگ میشه منتهی هر ادمی حتی اونی که تنهایی رو خیلی دوست داره یه جایی دلش میگیره و نیاز به یه نفر برای درد و دل داره...