2777
2789

بچه ها ممنون میشم تاپیک قبلیم و بخونید..

چندتا از دوستان گفتن شاید بهتر باشه استوریشو ریپلای کنم.. یا همچین چیزایی

فک کنید ی پسری ک از لحاظ اعتقادات متوسطه مث خودم و استوریاش همه از محرمه.. چجوری ریپلای کنم ک جواب بده؟ همون هیئت میرم که اون می‌ره و استوریاشم ازون هیئتس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیج پیوی داره اونو فالو کن..اشنایین؟نزدیکین ب هم؟؟اگه پیج پیدی داشت استوری ک گذاشت ریپلی کن..تو هم بزار استور یولی زیاد نه از خودت ی عکس خوشگل بزار  با ی متن کوتاه قشنگ. یا چندین روز بعد  اسک می کوئز شن بزار..ولی الان زوده اول ببین پیج شخصی داره فالو کن و همینا..اگه خواستی میتونی بهش پیام بدی از عکساش تعریف کنی و بگی امروز میره هیئت یا نه و بگی اوکی پس میبینیم‌همو..کلا باید رک باشی تا کارت پیش بره غرور داشته باشی باید بشینی ی گوشه گریه کنی..

ریپلای نکن بهترین توصیه ایی ک بتونم بهت بکنم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

چون می‌خوام یجوری پیام بدم بهش ک آیدیمو ببینه  نمیتونم حضوری بهش آیدی بدم گفتم شاید اینجوری خو ...

اسم  و فامیلتو بزار ایدیت مثلا هستی کریمی 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

چرا؟

اشنابید اگر نخی چیزی باشه اون باید بده خودتو فقط کوچیک میکنی هرچی دست نیافتنی تر پسرا بیشتر جون میدن 

شمام استوری بزار اگر پسره میلی داشته باشه خودش لایکی ریپلای ایی چیزی میکنه