راستش قدم ۱۷۴ بخاطر قدم لاغرم زمستون ک گرفتم ۵۳ بودم ساعت غذا خوردنم مشخص نیس یعنی مامانم بعضی وقتا بخاطر کارش دیر غذا میپزه بعضی وقتام مثلا ساعت ۲ یا ۳ بپزه من ۵ بزور میخورم چیکار کنم چاق بشممم دختر عموم چاقه شکم داره ولی چون زیر لباس اینا میمونه همه فک میکنن خوشتیپه منم بد نیسما از اونای ک مث تیر برقن ن اتفاقا خیلیا میگن خیلی اندامت قشنگه فق یکم چاق شو منم اون یکم چاقو نمیتونم بشمممم قرص هم خریدم ولی از بس گشادیم میشد یروز میخوردم ی هفته نمیخوردم هیقققققق
Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر خوبیه ولی دلم نمیخواد شکم دربیارم اخه قدم نسبت ب دخترای همسن سالم خیلی بلنده اگ بیش از حد چاق بشم با این قد شبیه غول میشم🥲🤣
Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
خودت غذا درست کن و سروقت بخور تخم مرغ سینه مرغ مغزی جات میان وعده مثل شی ...
یکماه اینکارای ک تو گفتیو انجام میدم امیدوارم جواب بده🥲🦋
وایی چاق شدن خیلی سخته من حاضر بودم ۱۰۰کیلو بودم رژیم میگرفتم ولی ۵کیلو اضافه نمیکردم منم هر ...
دیقن مث خر بخورم نمیتونم چاق شم ولی دو روز ورزش کنم چوب میشم چوب ها ببین یچی میگم یچی میشنوی همکلاسیام بم میگفتن چوب شور دلم میخواس گلوشو ببرم🥲