2777
2789
عنوان

یک روز برای شوهرم میمردم

461 بازدید | 16 پست

ولی دیگه مرد تو دلم دیگه اندازه یه ارزن هم دوسش ندارم هیچ فکر نمیکردم باردار باشم وحشیانه کتک بخورم الهی که چوبشو بخوره نگید کاش بچه نمیوردی اخه این جوری نبود دو سه روز تا میگم تو بهش برمیخوره همش هم به پدر ومادرم توهین میکنه فقط برای اینکه ظهر نتونست بخوابه دخترم اذیتش میکرد منم صداش کردم جوابمو نمیداد فقط اومد یه تف تو صورتم کرد و رفت پیش باباش اونم دیونه شد که چرا بچه یک دقیقه نگه نمیداری من بخوابم خدا شاهده با این که باردارم بیشتر روز ها اسراحت ندارم از ۹ صبح بیدارم تا ۱۱ شب من ادم نیستم تازه دخترمم بیشفالی داره خیلی اذیتم میکنه اخرش هم میگه خونه کثیفه شیرالات برق نمیزنه خونمون گه بسته در صورتی که  این طور نیست سعی میکنم جمع کنم یه نون واسع خونه نمیخره باباش برامون میخره انقدر تنبله همش میخواد استراحت کنه بهش میگم یک روز نخواب چی میشه ،مرد بد خدا لعنت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش هرطور بود دومی نمیاوردی وقتی کمک نداری و میگی بچت بیش فعاله

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

بی مسئولیته...خدا بهت کمک کنه عزیزم..

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
کاش هرطور بود دومی نمیاوردی وقتی کمک نداری و میگی بچت بیش فعاله

خدا لعنتش کنه اصرار اصرار که اولی بعد چند سال دوا درمون شد دومی هم بیاریم اصلا من فکر نمیکردم بشم نه پریود میشدم نه تخمک گزاری داشتم 

بی مسئولیته...خدا بهت کمک کنه عزیزم..

اخرش هم میگه کاش باهات ازدواج نکرده بودم مریض استرسی ،به خدا انقدر دخترم اذیت میکنه بهم فشار اومده حتی کار خونه با مکافات میکنم اصلا یک درصد دلش به حال زن وبچش نمیسوزه

من نمیخوام از مردا دفاع کنم واین کار همسرتونم تایید نمیکنم بلکه خیلی هم محکوم میکنم اما توجه داشته باشین که این وضعییت بد اقتصادی  اجتماعی کشورمون متاسفانه بیشترین آسیب وبه آقایون زده ومتاسفانه باعث شده همه مریض شیم  همه از بس تحت فشاریم مخارج خانه بعضی ها کرايه خانه هزینه های پزشکی وهزارتا هزینه دیگه باعث شده طاقت خیلی ها طاق بشه واینو به صورت پرخاش وجاهایی هم به صورت کتک کاری بروز بدن خواهش اگه همسرتون از قبل اینگونه نبوده اینو به عنوان یه بیماری تلقی کنید وبه فکر درمانش باشید چونکه به مرور براش عادت میشه  وهمیشه باهاش میمونه مواظب زندگی هامون باشیم 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
معتاد نشده؟! 

نه بابا چند روزه میره خونه فامیلاش هیئت جنی شده ،هر شب میاد با یک خبر تازه هم حسوده هم خودخواهه الکی حرص میخوره به این فحش میده بعد من تایید میکنم میگم راست میگی یه جوری میزنه تو پرم اگه نگم هم درست میگی قاتی میکنه کلا روانی شده 

میگه چرا شیرالات برق نمیزنه؟بگو تو برو دوتا نون بخر پدرپیرت نره نونوایی برق شیرالات نمیخواد کورت کنه ...

شوهرم میگه رفتم خونه بابام انقدر حمومشون تمییز بود شیرالات برق میزد حموم ما ادم حالش بهم میخوره حالا شوهرم  خودش میره حموم یه اب نمیزنه میاد بیرون من پشتش میشورم دمپایی هر کدوم یه طرف لیف رو زمین ادعاش هم میشه 

اخرش هم میگه کاش باهات ازدواج نکرده بودم مریض استرسی ،به خدا انقدر دخترم اذیت میکنه بهم فشار اومده ح ...

میدونم چی میگی. امیدوارم زندگی روی خوشش رو زودی نشون بده و در آرامش باشی

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست