2777
2789

یا اباعبدالله🏴ارزومو اینجا مینویسم تا اکه من یادم رف خدا و امام حسین یادشون نره،،ارزوم کربلا رفتن با بچه هامه،،عاقبت بخیری من و‌بچه هام،زندگیم درست شه،صاحبخونه شدنم،توزندگیم فرجی بشه تو زندگی خواهرم فرجی بشه

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براچی وقتی یکی توامضاش مبنویسه لایک نکنید بدتر هی لایک میکنید اذیت نکنید جان مادرتون 

تویه تاپیک یه زری زدم ۲۰۰نفد لابک کردن نمیخام اقا جان لایکم کنید نمیخام دیگ به چ زبونی بگم توامضام که با خوبی خوشی نوشتم هیچکی نفهمید 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
براچی وقتی یکی توامضاش مبنویسه لایک نکنید بدتر هی لایک میکنید اذیت نکنید جان مادرتون  تویه تاپ ...

خب من و بعضی کاربرا فقط پیام میخونیم به امضا توجه نمیکنیم براهمین لایک میکنیم،،

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه